Перейти к содержанию

Vaz 2107 90-LM-093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

qaqaw mashin qewengdi ama arxani qaldir, elebil arxada 4 nefer otuzdurubsan..

• Yeri var! 2
Опубликовано:

brat cox sagol,sene bir wey deyim,men bir ara 9 barmag peredoknan surdum,arxasi 1 krug yarim kesilmiw purjunla,ozum olum lezet elemedi,peredokun bir az saldim arxasin otuzdurdum gene,07nin gerey arxasi awagi olsun vidi ayri cure olur

Опубликовано:

indi ki veziyat

Kitayski cexlar pis gorsanmir,har halda yigilma variantlardan yaxsidi

bir sozla dogru secim,giymat+gorunus

• Yeri var! 2
Опубликовано:

brat cox sagol,sene bir wey deyim,men bir ara 9 barmag peredoknan surdum,arxasi 1 krug yarim kesilmiw purjunla,ozum olum lezet elemedi,peredokun bir az saldim arxasin otuzdurdum gene,07nin gerey arxasi awagi olsun vidi ayri cure olur

Allah xeyir versin qardaaash.xatabeladan uzaq olasan.mashin chox sveji gorsenir-geshengdir amma mence arxa prujinlari bu cur sunnet eylemezler-cunki 100% bilirem ki amortizatorun shtoku bugeder kisalmir-yaniki hal hazirda orada amartizator ishlemir.evvelki postlarivi oxudum-sen yazmishdun ki mashini solidni elemek fikirun var.Indiki veziyyet sovsem solidniy deyil-daha chox Rasim style olub prosto peredoksuz.meslehet vererdim ki arxani bibalaca qaldirasan-arxa -1.5 uzagi -2 polniy bes eyleyer fikirimce.

Bir daha sagliqnan.yollarun achiq olsun.

Sən mənə söz vermişdin, o Kamaz yaylarının şəkilini çəkəcəkdin. Nə oldu?

Kamaz prujini men eshidmishdim hardasa 2001-de hele Saffa ve traktor prujinin sohbeti olmamishdir.amma men eshiddiyim Kamazin aldaki prujin yox-kamazin kabinkasinin prujinnen istifade eylemek olur-diametri biraz oxshar olmalidir amma uzunluqu Vaz prujinlerden qisadir.amma burada yazilan kimi-prujinlari ust uste taxmaq prosto fiziki mumkun olan shey deyil-ustalarin gopu ;)

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Про поднятие переда камазовскими пружинами на форуме кто-то рассказывал...

Вроде как это маленькая пружинка, один её конец цепляют на верхнюю чашку, а другой конец на место, где соединяется нижняя чашка с траверсом.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Kitayski cexlar pis gorsanmir,har halda yigilma variantlardan yaxsidi

bir sozla dogru secim,giymat+gorunus

he cexleri cixardmag istirem amma,nese lezet elemir o efekti vermir cexin,ne meslehet verersiz?gorurem bawviz cixir ona gore soruwdum)

Sən mənə söz vermişdin, o Kamaz yaylarının şəkilini çəkəcəkdin. Nə oldu?

cekmiwem gardawim indi yukleyecem arxayin ol

miralay-cox sagol opurem brat,men rasimin mawini vitde olurem)mende arxasi 3 krugdi gabag ise 7di barmag,indi arxsan 2 yarim edecem,olurem ki arxadan baxanda mawinin dami gorsensin,bidene wekil ceken yoxdu ki babat wekillerin ceksiin)he duz disen cox tullanir arxasi (

Про поднятие переда камазовскими пружинами на форуме кто-то рассказывал...

Вроде как это маленькая пружинка, один её конец цепляют на верхнюю чашку, а другой конец на место, где соединяется нижняя чашка с траверсом.

+!

buda wekil

post-11985-0-41468800-1315851807_thumb.j

• Yeri var! 1
Опубликовано:

he cexleri cixardmag istirem amma,nese lezet elemir o efekti vermir cexin,ne meslehet verersiz?gorurem bawviz cixir ona gore soruwdum)

bunlar,cexdan yaxshi deyil,aydin masaladi

amma har halda,cexdan bashga na varsa,hamisindan yaxshidi

man saxliyardim

• Yeri var! 1
Опубликовано:

bunlar,cexdan yaxshi deyil,aydin masaladi

amma har halda,cexdan bashga na varsa,hamisindan yaxshidi

man saxliyardim

cox sagolun meslehetvize gore

Опубликовано:

qardaş qəşəng vidi var ama senin yerinə olsaydim akvarium saxlayardim şuşələri cex fara peredok akvarium zor gorunur

• Yeri var! 1
Опубликовано:

qardaş qəşəng vidi var ama senin yerinə olsaydim akvarium saxlayardim şuşələri cex fara peredok akvarium zor gorunur

saol brat mawinda indi wuweler krug akvariumdi prosto arxada garmowkadi

Опубликовано:

Kamaz prujini men eshidmishdim hardasa 2001-de hele Saffa ve traktor prujinin sohbeti olmamishdir.amma men eshiddiyim Kamazin aldaki prujin yox-kamazin kabinkasinin prujinnen istifade eylemek olur-diametri biraz oxshar olmalidir amma uzunluqu Vaz prujinlerden qisadir.amma burada yazilan kimi-prujinlari ust uste taxmaq prosto fiziki mumkun olan shey deyil-ustalarin gopu ;)

purjunlari uts uste yuk dashiyanlar taxirlar, hele stabilizatorun reyzinindende taxdiqlarini eshidmishem.. ama chox joski olur hamiya melumdurki...

• Yeri var! 1
Опубликовано:

purjunlari uts uste yuk dashiyanlar taxirlar, hele stabilizatorun reyzinindende taxdiqlarini eshidmishem.. ama chox joski olur hamiya melumdurki...

Prujinlari ust uste Vaz markali avtomobilde-prujin yerini kesmeden taxmaq mumkun deyil-peredelka eylemey lazimdir.Ammortizator ve onun prujinlari yuk dashiyici rolu demey olarki oynamir-yuk dashimagchun mashinlarda ressor sistemi movcuddur.yani prujinlari ust uste kechirdmekle ressor effektini alindira bilmersen.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

XX 722 liderleri sokub ay brat ? :inlove:

helelik he brat

haladi ele zor gorunur

sagol brat

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...