miralay Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Diskiler polirofka olunduimage.jpgimage.jpgimage.jpg Tofiq zavod shtampovka sadece boyadi,ustunde lak qati olmur. polirovka elemekdense 1 qat lak vurardun ustune 1
Tofiq Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 Tofiq zavod shtampovka sadece boyadi,ustunde lak qati olmur. polirovka elemekdense 1 qat lak vurardun ustune Onu yaxshi dedin Ancag uje eletdirdim da. Normal gorsenir. Daje lakli renge oxshayir 3
Tofiq Опубликовано: 15 мая 2013 Автор Опубликовано: 15 мая 2013 (изменено) Getdim 5 top sloy rezin aldim. Sonrada salonun arxa hissesini sokdum. Arxa oturacaglar chixdi, obivkalar chixdi. Tezeden sloy rezinle yigacam, inshallah! Demeli bele: 1. Arxa hissesi, arxa bokovoy hisse ve baqajin "qapisi" yigilacag 2. Qapilar sokulub, yigilacaq 3. Suret qutusunun ust hissesi ve torpedonun arxa hissesi "keçä" ile yigilacaq 4. Shtokun ich hissesi ve pechin krandinin sesi kesilecek Ps - steklo podyomnike pulum chatsa, ondanda qoymag fikrim var, Inshallah! Ayri meslehetlerinizide gozleyirem. (Izahli suretde ) Sokulmushken bashqa neler elemek olar..? Изменено 15 мая 2013 пользователем Tofiq 6
IsI606 Опубликовано: 15 мая 2013 Опубликовано: 15 мая 2013 Getdim 5 top sloy rezin aldim. Sonrada salonun arxa hissesini sokdum. Arxa oturacaglar chixdi, obivkalar chixdi.Tezeden sloy rezinle yigacam, inshallah! Demeli bele: 1. Arxa hissesi, arxa bokovoy hisse ve baqajin "qapisi" yigilacag 2. Qapilar sokulub, yigilacaq 3. Suret qutusunun ust hissesi ve torpedonun arxa hissesi "keçä" ile yigilacaq 4. Shtokun ich hissesi ve pechin krandinin sesi kesilecek Ps - steklo podyomnike pulum chatsa, ondanda qoymag fikrim var, Inshallah! Ayri meslehetlerinizide gozleyirem. (Izahli suretde ) Sokulmushken bashqa neler elemek olar..? ugur olsun Totu ondan sonra mence qapin darvaza kimi baglanmaz))
orxan116 Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 Yorulmayasan inshAllah ureyin istediyin kimi alinar. 1
Tofiq Опубликовано: 16 мая 2013 Автор Опубликовано: 16 мая 2013 Orxan, sagol brat! Uje arxa teref hazir olur yavash yavash. Arxa krilolar icherden rezinlendi. 10
AVTOMANYAK Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 Ugurlar Tofiq. InshAllah ureyin isteyen kimi olar. 1
Tofiq Опубликовано: 16 мая 2013 Автор Опубликовано: 16 мая 2013 Ugurlar Tofiq. InshAllah ureyin isteyen kimi olar. Yorulmuyasan Tofiq,eladi Sagolun!) Uje arxani yigdim. Sabah dincelim, shenbe gunu seher tezden qapilari sokecem, inshallah! 3
Tofiq Опубликовано: 17 мая 2013 Автор Опубликовано: 17 мая 2013 Bu gun dincelmedim, sag qapinida yigdim. Xeyli agirlashdi, ses kuy azaldi ve zamokun requlirovkasi duzeldi Sabax inshallah sol qapi ile baqajinniki yigacam. Photos 7
Tofiq Опубликовано: 18 мая 2013 Автор Опубликовано: 18 мая 2013 (изменено) Sol qapinida yigdim qutardim. Ancag yorgunnugdan wekil chekmey yaddan chixdi Qapinin oqranichitelide qirilmishdi, onuda deyishdim. Birazdanda inshallah requlirovka olunacaq. Изменено 18 мая 2013 пользователем Tofiq 4
Tofiq Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 Baqajnikida yigdim! Gelen hefteye kimi inshallah ozume gelim, materiallari alim, torpedonun altini ve qabag ayag-altinida yigacam. 2
miralay Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Tofiq yaman xoddanmisan halaldi lele,Allah guvvet versin 4
Tofiq Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 Sagol Tahir! He deme deme, yay gelir qabagdan. Bu ishleri gormek lazimdir
Tofiq Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 ay ga ne elemisen teze Torpedonun arxa hissesi yigilacag, pechin turbalari adyallanacaq, birde rulevoy kolonkanin bogazina tokar nise elemelidir ki, rul esmesin. Butun prosesi Inshallah qeyd edecem 1
093 Опубликовано: 21 мая 2013 Опубликовано: 21 мая 2013 Torpedonun arxa hissesi yigilacag, pechin turbalari adyallanacaq, birde rulevoy kolonkanin bogazina tokar nise elemelidir ki, rul esmesin. Butun prosesi Inshallah qeyd edecem he uje bax negeder iw gormusen ureyin isteyen kimi cixir? ses kuy itib? 1
Рекомендуемые сообщения