Tofiq Опубликовано: 13 октября 2012 Автор Опубликовано: 13 октября 2012 (изменено) Bu gun benzinbakinin ichini yuduzdurdum, benzin filtri, hava filteri, yag filterini, yagini deyishdim (Liqui Moly 5W-40). Mashina ele bil turbo qoyublar indi)))))))Balansı varsa, edilməməlidir mən bilən. Bizdə təkəri balanslayıb, sonra bağlayırlar. Sizlərdə necədir, bilmirəm.Mencede sabah tezden durub gedecem balansirovka ustasi gorek ne deyir. Ehtiyac olsa saldiracam balansa, olmasa yerlerini deyishdirecem sadece. Rul saga cekir, tezyiqede baxtirim gerek)Quşqara edition!Dostumun atasidi, pul goturmudi, axirda ucevniklere verdim)) Изменено 13 октября 2012 пользователем tofig620
Гараев Опубликовано: 13 октября 2012 Опубликовано: 13 октября 2012 En yaxwi balnsa eliyenTevekulduKomsomolda staynkani taniyirsan?orda iwleyir
Tofiq Опубликовано: 13 октября 2012 Автор Опубликовано: 13 октября 2012 En yaxwi balnsa eliyenTevekulduKomsomolda staynkani taniyirsan?orda iwleyirHe ewitmiwdim onu, ancag hemiwe Anar gile eletdirmiwem. 1 nomreli mektebin yanindakilara. Ele atamin mashininida orda eletdirdim 3-4 gun olar.
Tofiq Опубликовано: 13 октября 2012 Автор Опубликовано: 13 октября 2012 Vuqar, bu gun servise baxima bir C class gelmiwdi, 99un axiri idi, 98000 probeqnen. Mashinda bir dene noqte yox idi) Ela bil zavoddan cixardib getiribler Genceye) Ancag maraglanmadim, chunki hem baha deyirdi 14.000$, hamida 2.0 matoriydi. ((
Tofiq Опубликовано: 17 октября 2012 Автор Опубликовано: 17 октября 2012 Salamlar. Bu gun mashinla bardyura qalxmisham. Pis palojenya duwdum, qabaq peredoku qoshub qalxdim bardyurun ustune. Sonra Peredok qoshulu ola ola mashin estirdi 10-20 km/s suretle. Ancaq Peredoku ayirandan sonra mashin normal veziyyete qayitdi, goresen bir ziyani olmaz?
023 Опубликовано: 18 октября 2012 Опубликовано: 18 октября 2012 Sen peredok razdatkaya deyirsen? Indi nece gedir? Estirir? Estirmirse onda yaxwi qurtarmisan, beledeki caliw razdatkaynan az sur weherde, mawina ziyandi 1
Tofiq Опубликовано: 18 октября 2012 Автор Опубликовано: 18 октября 2012 Haci razdatka matorun gucunu artirir, ancag balaca peredoku qoshur. Razdatkaynan onsuzda surmurem. Hech qardada qoshdugum olmuyub. Qabaglari qoshanda oynafir mashini, ona gore opasnidiy. Hemide qranatlari bahadi axi ))))
Tofiq Опубликовано: 19 октября 2012 Автор Опубликовано: 19 октября 2012 (изменено) Mashina enli pakrishkalar almag istirem. Hamsilardan meslehet gorursuz? Vse sezonniy olan tekerlerden istirem. O uygundur mene. Изменено 19 октября 2012 пользователем tofig620
Tofiq Опубликовано: 21 октября 2012 Автор Опубликовано: 21 октября 2012 (изменено) News. Purjinin ustundeki rezini cixartdim, yarim kruqda kestirdim. Babat durushu var indi) Изменено 21 октября 2012 пользователем tofig620 1
Tofiq Опубликовано: 21 октября 2012 Автор Опубликовано: 21 октября 2012 bır halga da kes ela olacagOnda uje qailig olacag. Hemide bele rahatdi, qulagi dinc sururemda) mene lazim deyil qishda marojni))) 1
Tofiq Опубликовано: 29 октября 2012 Автор Опубликовано: 29 октября 2012 1. Qabag aynani deyishdim, ag shushe qoydum. 2. At my Garage, University and Work) 4
Гараев Опубликовано: 29 октября 2012 Опубликовано: 29 октября 2012 Qeweyy LeLeyan aynalarida deyiwdir Akvariuma+kruq goy plyonka 15%
Tofiq Опубликовано: 29 октября 2012 Автор Опубликовано: 29 октября 2012 (изменено) Qeweyy LeLeyan aynalarida deyiwdir Akvariuma+kruq goy plyonka 15%Chox sagol Vuqar. Yanlarida eliyecem Inshallah. Mashinda yene ses eme gelibdi uje. Kecen il mashini alan kimi yigdiq, ona gore yene ses kuy emele geldi. Indi tezeden bezshumka eliyecem. Onda uje o birileride deyishecem. Plonkani yayda eliyecem, 50%-lik, i qalxacam yene Daşkəsənə - dağlar qoynunda qoynunda style))P.s. - Bu gün saat 13.00-14.00 radələrində, Xan Bağınən qabağından keçirdin) Peşəxodlarada yol verdin)) Изменено 29 октября 2012 пользователем tofig620 1
Tofiq Опубликовано: 29 октября 2012 Автор Опубликовано: 29 октября 2012 Bakida oxumursan?Yoo, Gəncədə - Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində oxuyuram qardaş.
AVTOMANYAK Опубликовано: 29 октября 2012 Опубликовано: 29 октября 2012 Yoo, Gəncədə - Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində oxuyuram qardaş.Hee aydindir. 1
Гараев Опубликовано: 29 октября 2012 Опубликовано: 29 октября 2012 Meslehetli usta ya Malikonun yanina aparyadaki kamsamolda-ki stayankada Bextiyar varonun yanina obezwumka ancaq STP-nen ele sloyrezin zad bow weydi
Tofiq Опубликовано: 29 октября 2012 Автор Опубликовано: 29 октября 2012 He bilirem Vuqar. STPnin yerini veren yoxdu. O materiali alib ozum eliyecem, atamin yaxshi ustasi var daha dogrusu oniynan birliyde. Bele pis chixmasin menim atam gil mashin bezshumka eliyib, siqnalizasiya, aparatura yiganda her adam girishmirdi o iwe)
Гараев Опубликовано: 29 октября 2012 Опубликовано: 29 октября 2012 He bilirem Vuqar. STPnin yerini veren yoxdu. O materiali alib ozum eliyecem, atamin yaxshi ustasi var daha dogrusu oniynan birliyde.Bele pis chixmasin menim atam gil mashin bezshumka eliyib, siqnalizasiya, aparatura yiganda her adam girishmirdi o iwe)Hee eee hec yadima duwmur atanP.S. Sabah belke geldim iw yerine 1
Рекомендуемые сообщения