Перейти к содержанию

Моя красавица E320

Isik

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Kamera olmalidi gorek istintag getsin gorek neyniyechekler.

Опубликовано:

Кечмиш олсун гардаш.главное сам не покалечился-шюкюр. это ты на какой скорости мчался что МБ переда не осталось? в ночное время так водить опасно-себя пожалей.Иншаллах ещё лудше купишь и соберёш.незаменимых Нет!

Опубликовано:

Keçmiş olsun....Seni çox gözəl başa düşürəm...özüm dəfələrlə belə hadisələrə düşmuşəm....Fikir eləmə inşallah bundan da yaxşısını alarsan....Nə lazım olsa qulluğunda hazıram!

Опубликовано:

Чыхачагыймыш! Чему быть того не миновать!

В разделе аварии был ролик как авалон реезко развернулась и машина которая ехала со стороны тязя базара возле Вип маркета врезалась в другую, а авалон уехал! И многуе обсуждая говорили что авалон красавчик! В таком случае сначала думаешь увернутся, а потом говоришь себе надо было ударить того кто выехал на твою дорогу!

Опубликовано:

Cox sagol Ali Allah rÂzi olsun.

Da znayu men dedim qacirdim chtob ezilmesin mashin.no onan besh beter oldu.yeke bardularda goyublar kishin ushaglari,her ayda menayut na mramorniye.ot udara peredok slomalsa.ya dumal diski toje slomayutsa.no salamt qaldi ikiside.

Опубликовано:

Cox sagol Ali Allah rÂzi olsun.

Da znayu men dedim qacirdim chtob ezilmesin mashin.no onan besh beter oldu.yeke bardularda goyublar kishin ushaglari,her ayda menayut na mramorniye.ot udara peredok slomalsa.ya dumal diski toje slomayutsa.no salamt qaldi ikiside.

çox fikir eləmə onsuzda olan uje olub......XOSS dəmişkən çıxacaq!

Опубликовано:

Miralay polovine 9 go sluchilos avariya.80 exal gde to.peredok slomalsa iz za etogo meman na pravo zaneslo I udarilsa ob stenu,

Fkir elemirem,prosto mne mashinu jalko,uyerim agriyir baxa bilmirem mashina.

Опубликовано:

Это я понял-прочол выше! Териториально это где случилось?

Опубликовано:

Teymur aliyev kuchesinde.deputatin divarina deydi.orda qalan cixdi stenam daxildi pulunu kim verechek ne bilim ne

Опубликовано:

Cindirlarin divarini yox-gerek evini dagidardun.mashin ezildi,insan ezildi-bu cindirlar ise komek elemeydense divarin derdini chekir.

Опубликовано:

Eledide,demeyden ki sen get mashini duzelt narÀhat olma.divari men duzelderem.naobarot meni gunahkar cixardir sen suretnen gelirdin geldin girdin bura.niye podushkan achilmadi senin

Опубликовано:

Исик Кечмиш олсун,я тебя прекрасно понимаю,жалко смотреть на машину которую любил очень сильно,и видешь ее в поколечевшимся состоянии,как будто руки оторвали тебе,у меня такое же было когда я свою 210 разбил (

каждый раз оборачиваюсь когда вижу бордовую 210..

Эщи нейсе,эсас озун сагсан брат и это главное

Опубликовано:

Спасибо за поддержку Мири.До сих пор перед глазами как случилось.не могу прити себя.Озюм шюкюр в порядке.Сейчас надо силу набрать

Опубликовано:

Bawin sag olsun brat. Allash sebr versin. Demir ezilib duzelir, insan ezildise duzelmir. Ozun salamatsansa Wukur Allaha.

Опубликовано: (изменено)

GadarALLAHu va mə shəə fəalə.

ALLAH komein olsun, Inwaalah ALLAH bunun evezine daha yaxshisini sene yetirer, sebrli ol.

Изменено пользователем AVTOZAVR041
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Mən indi oxudum. Mən də elə bilirəm maşını satmısan. :(

Keçmiş olsun. Allah köməyin olsun.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Allah hamimizi qiraqdan gelen merdimazardan saxlasin!!menim Qardawim,ureyini sixma,inwaALLAH daha yaxwisin alarsan.o cindiri ise ALLAH tez bir zamanda cezalandiracaq.ister tez ister gec,mutleq cezalandiracaq.ister bu dunyada ister axiret aleminde mutleq cezasin alacaq!wukur Allaha saq-salamat-el ayaq ustundesen.qazanib bundan yaxwisin alarsan

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...