Перейти к содержанию

Услуги: KK Tuning shop

2fast2real

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

что интересного есть по теме трех веселых букафф, т е AMG-)

Bizde avtomobil ucun dusune bileceyin her sey var gerek ki goresen,, KRtuning

Zakaz etmeyi bilirem, qiymetide bilirem.

Siz getirdiyiniz qiymeti bilmek istiyirdim, ki gorum daha ne serhelidi. Hem size xeyir, hemde yaxwi taniwlig. :)

Anladim.. Ozumle getireceyim mallar en az 2 defe ucuz olacaq.. bele desek 300 manat deyerindeki mal 140-160 manat civarinda olacaqdir, KRtuning

Опубликовано: (изменено)

salam.bunu getizdire bilersiniz?

http://www.omega-inter.ru/tuning/4039/

ancaq arxa ve yanlari.qabaq lazim deyil..mumkunse qiymetini yazardiniz bura gelmekle bir yerde

Cvab olaraq deye bilerem ki hemin body kit-leri satan terefinden hec bir guzest yoxdur.. onu deyim ki ASMA,ART,HAMAN,LUMA,CARLSON kimi dezign sirketlerinin dilleri olan sexslerle isleyirik ona gore de olkeye en ucuz ve original detallari biz getiririk.. mehz vaz2170 modeli ucun avadanliqlari getirmek mene asan olsa da qiymeti export olmayacaqdir tessuf edirem

6.8 Запрещено написание заглавными буквами!

Изменено пользователем Baku-London_889
Опубликовано:

Cvab olaraq deye bilerem ki hemin body kit-leri satan terefinden hec bir guzest yoxdur.. onu deyim ki ASMA,ART,HAMAN,LUMA,CARLSON kimi dezign sirketlerinin dilleri olan sexslerle isleyirik ona gore de olkeye en ucuz ve original detallari biz getiririk.. mehz vaz2170 modeli ucun avadanliqlari getirmek mene asan olsa da qiymeti export olmayacaqdir tessuf edirem

6.8 Запрещено написание заглавными буквами!

men size gosterdiyimi tezmini ne4eye getizdire bilersiz qiymetini bilim.belke mene serf edecek

Опубликовано:

men size gosterdiyimi tezmini ne4eye getizdire bilersiz qiymetini bilim.belke mene serf edecek

Bunu yazmaqda meqsedim odur ki biz Koreya Cin Amerika Dubaj ve Bolgariya ile mal getirilmesi teskil edirik.. Russia istehsali avtomobil detallarinin getirilmesi bizimcun hem cetin hem ehemiyyetsizdir.. Tessuf etmek mecburiyyetindeyik

Kia hyundai ve yapon istehsali markalarin butun modelleri ucun original zavod istehsali ve senedli detallar ancaq bizde..Musteriye teqdim olunacaq ve maraq kesb eden mallar stock yox yalniz tuning tiplidir, Avtomobiliniz ucun dusune bileceyiniz her sey. KRtuning

Olkeye getirilen body kit yeni dille desek avtomobilin kompleklesdirilmis butun xarici gorunusu ve guclendirilmis detallari en az 20% daha ucuz yalniz bizde. Oz baslarina qiymet kesen dirnagarasi ustalarin fealiyyetine son qoyulacaq!!!

Опубликовано:

Bunu yazmaqda meqsedim odur ki biz Koreya Cin Amerika Dubaj ve Bolgariya ile mal getirilmesi teskil edirik.. Russia istehsali avtomobil detallarinin getirilmesi bizimcun hem cetin hem ehemiyyetsizdir.. Tessuf etmek mecburiyyetindeyik

Kia hyundai ve yapon istehsali markalarin butun modelleri ucun original zavod istehsali ve senedli detallar ancaq bizde..Musteriye teqdim olunacaq ve maraq kesb eden mallar stock yox yalniz tuning tiplidir, Avtomobiliniz ucun dusune bileceyiniz her sey. KRtuning

Olkeye getirilen body kit yeni dille desek avtomobilin kompleklesdirilmis butun xarici gorunusu ve guclendirilmis detallari en az 20% daha ucuz yalniz bizde. Oz baslarina qiymet kesen dirnagarasi ustalarin fealiyyetine son qoyulacaq!!!

Kenan,dunen salona karbonu cekdimbiggrin.gifgelecem baxib qiymet verersen iwe. wekilleri cekib qoyacam.good.giflezzet verir)))karbona gore cox sagol.gelecem yanina bu gun...

Опубликовано:

sizin yeri tapa bilmedim.deqiq yaza bilersiniz ve yaxud xeritede tapib bura yerleshdiresiniz

0504744544 Kenan

sizin yeri tapa bilmedim.deqiq yaza bilersiniz ve yaxud xeritede tapib bura yerleshdiresiniz

sade vinil 20 azn , parca terkibli elastik vinil 50 manat

Опубликовано:

mersedes e-class w211 kuza ucun 5.5 amg plasmas full body kit aksesuarlari ile birlikde bizde (1900 azn).. Nissan tida (500 azn), yeni honda accord (500 azn) , toyota corola (500 azn), subary legasy (600 azn), yeni bmv troyka e90 kuza ucun plasmas body kit aksesuarlari ile birlikde bizde (1700 azn) KRtuning

Опубликовано:

mersedes e-class w211 kuza ucun 5.5 amg plasmas full body kit aksesuarlari ile birlikde bizde (1900 azn).. Nissan tida (500 azn), yeni honda accord (500 azn) , toyota corola (500 azn), subary legasy (600 azn), yeni bmv troyka e90 kuza ucun plasmas body kit aksesuarlari ile birlikde bizde (1700 azn) KRtuning

Для w202 что есть у вас ?

Опубликовано:

Paket amg 1500 azn

А что входит в пакет ? Бампера пороги и все или еще глушак система там диски и все такое или просто пластик ? оригенал или реплика?

Опубликовано:

Mercedes e-class 6.3 amg paket aksesuarlari ile irlikde full body kit 3400 manat..

16.02.2011 tarixinden www.tuningkk.com saytimiza daxil ola bileceksiniz

Опубликовано:

Salam Alekum. У вас в магазине для Chevrolet Lacetti в наличии что-то имеется?

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Сколько стоят диоды на 3-ей фотке слево?И можно ли их установить на Хундай İX-35?Заранее спасибо! :) :)

Опубликовано:

Сколько стоят диоды на 3-ей фотке слево?И можно ли их установить на Хундай İX-35?Заранее спасибо! :):D

Hyundai ix35 ucun lip obveslerimiz var yan kantlar on arxa detallar spoilerler isiqlandirma sistemleri ve sair

BMW 5 seriyasini m5 poket en keyfiyeli tez qurasdirilma ve en ucuz bizde. On arxa buferler yan kantlar on isiglandirma sistem on buferin setkalari arxa diffuser ve ex 4 cixisli xrom tustu sistemi 4200 AZN

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...