Перейти к содержанию

10 ZV 444

BahlulDesign

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

qaqam salonu carbon elemey ne4eye bawa geldi?

300 manata.bezi yerler vinil deyil.esr carbondu

Sagliqla suresen :huh:

Cox saqol qaqa

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ozun cekmisen? :)Ela wekillerdi,mawin da ;)

He brat ozum 4ekirem :huh:

Опубликовано:

бяхлул ким 4.8 алмаг истамир сянин машыныва бахса сразу алмаг истяяджяй .кукла ды .аста сюр салыгнан

Опубликовано:

Superdi,bir daha sagliqla :vglaz:

Saqol qaqa :(

бяхлул ким 4.8 алмаг истамир сянин машыныва бахса сразу алмаг истяяджяй .кукла ды .аста сюр салыгнан

Ramin hec kime meslehet gormurem alsin.Pullarina heyfi gelsin :zor:

bunun cekmeyi necedi?xansi mawini aparib?

belde ozune gedir.elede yaxwi getmeyi yoxdu :zor:

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Saqol qaqa :zor:

Ramin hec kime meslehet gormurem alsin.Pullarina heyfi gelsin :vglaz:

tez tez harab olur yoxsa benzine rasxod chox chixir ?

Опубликовано:

tez tez harab olur yoxsa benzine rasxod chox chixir ?

Her weye gore.Cox rasxodlu mawindi

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Her weye gore.Cox rasxodlu mawindi

Xalaldi sene Bexlul qardash. Axir ki, bir 4.8 suren heqiqeti dedi :zor:

Sen yene Bakidasan bir teher yola verirsen. Burda Istanbulda men lap biyabirci veziyyete dusdum ustune bu qeder xerc qoya qoya. Mende 2004-un du 55.000 Km da. 70-mine gelende gorunen odurki voobshe tokulecek.

Опубликовано:

Xalaldi sene Bexlul qardash. Axir ki, bir 4.8 suren heqiqeti dedi :heart:

Sen yene Bakidasan bir teher yola verirsen. Burda Istanbulda men lap biyabirci veziyyete dusdum ustune bu qeder xerc qoya qoya. Mende 2004-un du 55.000 Km da. 70-mine gelende gorunen odurki voobshe tokulecek.

Mende mawin tokulmur.Ideal veziyyetdedi.Men deyerdim ki,weherde bela veziyyetde X5 tapmaq uje 4etindi.Amma gunde teze birwey 4ixir.Dunun geca teker cirildi.Bugun gedib tezesini aldim.Her gun birwey 4ixmalidida

Опубликовано:

Mende mawin tokulmur.Ideal veziyyetdedi.Men deyerdim ki,weherde bela veziyyetde X5 tapmaq uje 4etindi.Amma gunde teze birwey 4ixir.Dunun geca teker cirildi.Bugun gedib tezesini aldim.Her gun birwey 4ixmalidida

Men demedim ki avtomobil tokulur. Mende de sen dediklerin bezdirir.

Alandan bu yana Bublik de problem cixib / Disk cartdayib / Rul avtomobil parkovda edenden sonra gelib minirdim masina xoda salirdim rul helede das kimi olurdu obshe rul komplektini deyisdim. Iki defe qabaq sol masini asagi yuxari salan hava poduskasi partdadi. Heleki goz deymesin MASALLAH. 3-4 aydir basim sakitdir. Amma bu tereflere gelende gederik BMW service e ozun gorersen. X5-lerin icinde en kaprizi budur. 4.6is surenlerle de danismisam 4.4i surenlerlede. Bu kuzovda en zibil bunlar cixib. Sen bunun yerine gerek G55 AMG alardun.

Опубликовано:

4.8 gozel mashindi,amma ehtiyyatli sursen hech ne olan deyil :heart: men 2 il surmushem bu vaxt erzinde benzin nasosun deyishmishem i vse (yagh, nakladka oz yerinde) tekerin cirilmagi da surmekden asilidi

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mercedesin yeri gorsenir? :giverose:

Qardash cox ela sual verdun ha :rolleyes:

Amma baxir hansi Bmw ve hansi Mercedes-Benz den sohbet gedir.

Behlul da olan avtomobil bezi Mercedes den yaxsidir.

Amma Mercedes-Benz in de ele avtomobilleri var ki, 4.8is hecne dir onlarin yaninda.

4.8 gozel mashindi,amma ehtiyyatli sursen hech ne olan deyil :heart: men 2 il surmushem bu vaxt erzinde benzin nasosun deyishmishem i vse (yagh, nakladka oz yerinde) tekerin cirilmagi da surmekden asilidi

Senin bextun neyi var getirir onda qardash.

2-il yox duz 4-il yarimdi suren tanis var gozumun qabaginda sikayetcidir.

Hetta demek olar ki, sen gorduyum tek 4.8is surensen ki, sikayetin yoxdur.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...