Rzazade Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Salam buda mənim yeni Nissan Teanam İli.2010 Rəng.ağ mirvari Yürüş.1000 Motor.2500cc V6 Xarakterləri. full salon panoramo lyuk multi sükan avtopilot cd çeyncer 6diskli və s. Təkər bazası.R17.225.65mm Xahiş edirəm öz fikir və idealarnız deyin Təzə şəkil olan kimi qoyacağam 2 Цитата
Cafarli_Seymur Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 (изменено) Xeyirli olsun...gesheng mashindi..arxa stoplari biraz tund ele,shildikleri chixart,naziy spoller goy,oblicovkani peredelka ele,teotralka,amerikanka,podfarnika sari ishiglar,mers s-klassin glushitel bashliglarini tax.FiFa,bide podprese vspishka olaceyyy super.. Изменено 24 ноября 2010 пользователем Cafarli_Seymur Цитата
Rzazade Опубликовано: 24 ноября 2010 Автор Опубликовано: 24 ноября 2010 Xeyirli olsun...gesheng mashindi..arxa stoplari biraz tund ele,shildikleri chixart,naziy spoller goy,oblicovkani peredelka ele,teotralka,amerikanka,podfarnika sari ishiglar,mers s-klassin glushitel bashliglarini tax.FiFa,bide podprese vspishka olaceyyy super..duzune desek men hecne etmek istemirem mawin onsusda gesengdi ola bilsin belke arxa wuweye100%plonka vurdum yan wuweye ise wtorka 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Heç olmasa disk-təkəri dəyiş, 18" qoy.Mən elə bilirdim mənim maşınımın şinlərinin profili biyabırçı gündədi - 225/ 50/ R17. Цитата
S.R.G Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 (изменено) Saglignan!Xeir iwlere suresen.Четкая машина шустрая очень.пленку сделай обязательно шторки тож можно но после пленок надо найти 2 глушака и установить один слева другой справа и бырылдыя бырылдыя сюрмяк).А типтроник есть? Изменено 24 ноября 2010 пользователем S.R.G Цитата
AvtozavR Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Tebrikler. Xeyirli olsun. geshshengdi. Цитата
Akim Опубликовано: 24 ноября 2010 Опубликовано: 24 ноября 2010 Xeyirli olsun...gesheng mashindi..arxa stoplari biraz tund ele,shildikleri chixart,naziy spoller goy,oblicovkani peredelka ele,teotralka,amerikanka,podfarnika sari ishiglar,mers s-klassin glushitel bashliglarini tax.FiFa,bide podprese vspishka olaceyyy super.. Затемнив задние стопы машина сразу будет казаться старей думаю не стоит этого делать Не когда не видел чтоб такое делали или тупо не обращал внимание Не плохая трата денег лучше за эти деньги сделать все перечисленное А так поздравляю води на здоровье Цитата
Rzazade Опубликовано: 28 ноября 2010 Автор Опубликовано: 28 ноября 2010 всем спосибо plenka 100% olacaq bele toxunmayacam 1 Цитата
Rzazade Опубликовано: 28 ноября 2010 Автор Опубликовано: 28 ноября 2010 Saglignan!Xeir iwlere suresen.Четкая машина шустрая очень.пленку сделай обязательно шторки тож можно но после пленок надо найти 2 глушака и установить один слева другой справа и бырылдыя бырылдыя сюрмяк).А типтроник есть?нет брат типтроник толко на 3.5 1 Цитата
10 GT 005 Опубликовано: 28 ноября 2010 Опубликовано: 28 ноября 2010 Saglignan. Mashin ela Icinin sekillerini ceke bileresen? Цитата
Mc-TuRBo Опубликовано: 28 ноября 2010 Опубликовано: 28 ноября 2010 Поздравляю,удачи на дорогах! Поздравляю,води на здоровье! ))) tebrikler. ela mashindi. uchur)) perdeye neyi var ilishirler. mence vurma. ama plenka arxaya yaxshi olardi. Цитата
Rzazade Опубликовано: 29 ноября 2010 Автор Опубликовано: 29 ноября 2010 (изменено) )))tebrikler. ela mashindi. uchur)) perdeye neyi var ilishirler. mence vurma. ama plenka arxaya yaxshi olardi. perdeye iliwirler wtorka wuraram Saglignan. Mashin ela Icinin sekillerini ceke bileresen? cox sagol vaxt edim cekerem Изменено 29 ноября 2010 пользователем Rzazade 1 Цитата
Mc-TuRBo Опубликовано: 29 ноября 2010 Опубликовано: 29 ноября 2010 perdeye iliwirler wtorka wuraramcox sagol vaxt edim cekerem wtorkani deyirem mende. bu yaxinlarda neftchilerde gorduler. 120 manat aldilar. deyir nazirimizin ciddi qerari var. olmaz. baxda. yenede fikir senindir Цитата
Rzazade Опубликовано: 29 ноября 2010 Автор Опубликовано: 29 ноября 2010 Heç olmasa disk-təkəri dəyiş, 18" qoy.Mən elə bilirdim mənim maşınımın şinlərinin profili biyabırçı gündədi - 225/ 50/ R17.18'' qoymaq istemirem ozude men alanda 215/60/R17 idi sonra deyiwdirdim 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.