Перейти к содержанию

Nissan Teana

Rzazade

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam buda mənim yeni Nissan Teanam

İli.2010

Rəng.ağ mirvari

Yürüş.1000

Motor.2500cc V6

Xarakterləri. full salon panoramo lyuk multi sükan avtopilot cd çeyncer 6diskli və s.

Təkər bazası.R17.225.65mm

Xahiş edirəm öz fikir və idealarnız deyin

Təzə şəkil olan kimi qoyacağam :)

post-10967-1290605423_thumb.jpg

post-10967-1290605424_thumb.jpg

post-10967-1290605425_thumb.jpg

post-10967-1290605427_thumb.jpg

post-10967-1290605428_thumb.jpg

Опубликовано: (изменено)

Xeyirli olsun...gesheng mashindi..arxa stoplari biraz tund ele,shildikleri chixart,naziy spoller goy,oblicovkani peredelka ele,teotralka,amerikanka,podfarnika sari ishiglar,mers s-klassin glushitel bashliglarini tax.FiFa,bide podprese vspishka olaceyyy super..

post-10186-1290606435_thumb.jpg

Изменено пользователем Cafarli_Seymur
Опубликовано:
Xeyirli olsun...gesheng mashindi..arxa stoplari biraz tund ele,shildikleri chixart,naziy spoller goy,oblicovkani peredelka ele,teotralka,amerikanka,podfarnika sari ishiglar,mers s-klassin glushitel bashliglarini tax.FiFa,bide podprese vspishka olaceyyy super..

duzune desek men hecne etmek istemirem mawin onsusda gesengdi ola bilsin belke arxa wuweye100%plonka vurdum yan wuweye ise wtorka

Опубликовано:

Heç olmasa disk-təkəri dəyiş, 18" qoy.

Mən elə bilirdim mənim maşınımın şinlərinin profili biyabırçı gündədi - 225/ 50/ R17.

Saglignan!Xeir iwlere suresen.Четкая машина шустрая очень.пленку сделай обязательно шторки тож можно но после пленок надо найти 2 глушака и установить один слева другой справа и бырылдыя бырылдыя сюрмяк).А типтроник есть?

Изменено пользователем S.R.G
Опубликовано:

Затемнив задние стопы машина сразу будет казаться старей думаю не стоит этого делать

Не когда не видел чтоб такое делали или тупо не обращал внимание

Не плохая трата денег лучше за эти деньги сделать все перечисленное :nea:

А так поздравляю води на здоровье

Опубликовано:
Saglignan!Xeir iwlere suresen.Четкая машина шустрая очень.пленку сделай обязательно шторки тож можно но после пленок надо найти 2 глушака и установить один слева другой справа и бырылдыя бырылдыя сюрмяк).А типтроник есть?

нет брат типтроник толко на 3.5

Опубликовано:
Поздравляю,удачи на дорогах!
Поздравляю,води на здоровье!

:wub: )))

tebrikler. ela mashindi. uchur)) perdeye neyi var ilishirler. mence vurma. ama plenka arxaya yaxshi olardi.

:huh: )))

tebrikler. ela mashindi. uchur)) perdeye neyi var ilishirler. mence vurma. ama plenka arxaya yaxshi olardi.

perdeye iliwirler wtorka wuraram

Saglignan. Mashin ela :) Icinin sekillerini ceke bileresen?

cox sagol vaxt edim cekerem

Изменено пользователем Rzazade
Опубликовано:
perdeye iliwirler wtorka wuraram

cox sagol vaxt edim cekerem

wtorkani deyirem mende. bu yaxinlarda neftchilerde gorduler. 120 manat aldilar. deyir nazirimizin ciddi qerari var. olmaz. baxda. yenede fikir senindir :)

Опубликовано:
Heç olmasa disk-təkəri dəyiş, 18" qoy.

Mən elə bilirdim mənim maşınımın şinlərinin profili biyabırçı gündədi - 225/ 50/ R17.

18'' qoymaq istemirem ozude men alanda 215/60/R17 idi sonra deyiwdirdim

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...