Перейти к содержанию

Lada Niva

ilkin333

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

qaqaw mashina soz yox.. nivca for ever.. :) sen birce bunun altina 215 winler birde shevralet niva diskisi bassan zor olar..

215 :) или 205 ?

Опубликовано:

как называется песня из ролика

Serge Devant Ft. Hadley-addicted

Опубликовано:

сколько уже накотал километров ,палучил права ,в универ на машине едиш ,кроме тебя эту машину кто то водит?

Опубликовано:

сколько уже накотал километров ,палучил права ,в универ на машине едиш ,кроме тебя эту машину кто то водит?

8000 gedib uje.hele almamiwam :) ,yox ozum sururem,herden atam surur.nese reski verdune suallari,itirdum ozumu :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ilkin Facebook-da bosh bosh sohbetler yayilib ki guya bunu 12000-e satirsan..Var ele sohbet? :nea:

Опубликовано:

Ilkin Facebook-da bosh bosh sohbetler yayilib ki guya bunu 12000-e satirsan..Var ele sohbet? :nea:

men uje bele populyaram ki face.de menim sohbetim gedir??adam hec bunu satar?satacam,amma indi yox,1-2 ilden soram.

Опубликовано:

men uje bele populyaram ki face.de menim sohbetim gedir??adam hec bunu satar?satacam,amma indi yox,1-2 ilden soram.

Avtoklubda shekili vardi biri komment yazmishdi ki bunu 12 mine satir..Dedim men taniyiram cetin o sata bosh soybetdi :nea:

Опубликовано:

Avtoklubda shekili vardi biri komment yazmishdi ki bunu 12 mine satir..Dedim men taniyiram cetin o sata bosh soybetdi :D

eh hele bu harasidi?o geder gopa basirlar ki menim yerime netde,biri goyur mawinimin beznomre wekli vare,1-ci postdaki,onu oz profiline,dostlari da diyir ki,cox mubarey,teze goturdun,bu da diyir ki,heri,sizincun olsun.soruwurlar ki bes nomre nolucey?bu da diyir ki,bu gun getdiy bibimogluynan goturduk nomreni 90 KN 009,1-2 gune teze wekilleri olucey.o birilerde yene bawdiyirlar ki,sagligiva gismet zad.ehhhhh............

• Yeri var! 2
Опубликовано:

qaqa ag guzgu qoymaq fikrin yoxdu.. gor nece durur..

variant olsa vuraram.

Опубликовано:

.... bunnandi yalan deyen :) o qeder wekli varki netde bunun..Hara aciram budu odnoklassnik,facebook zad..Hamisida bez nomre wekilleri..Ele bu deyqe yene face-de biri yazdiki nomreni fotomontajnan yaziblar dedim men bilirem ki bu nomre onundur,sadece wekile effekt vermeyi xowluyur :D

Efir-den cox bawqa yerlerde wekli var hamisi da burdan goturub basir bawqa sayta men cekmiwem de deyir..

Hele brat offtop olmasin 10 RK 007-nin netde belke 100-200 dene yiyesi var qiz tutmaq ucun :) Nece varsan ele olmalisan kiwi kimi..

Ilkin aparatura nece iwleyir?Basavikin Pioneer yaxcidi sence yoxsa Kenwood?

Опубликовано:

.... bunnandi yalan deyen :) o qeder wekli varki netde bunun..Hara aciram budu odnoklassnik,facebook zad..Hamisida bez nomre wekilleri..Ele bu deyqe yene face-de biri yazdiki nomreni fotomontajnan yaziblar dedim men bilirem ki bu nomre onundur,sadece wekile effekt vermeyi xowluyur :D

Efir-den cox bawqa yerlerde wekli var hamisi da burdan goturub basir bawqa sayta men cekmiwem de deyir..

Hele brat offtop olmasin 10 RK 007-nin netde belke 100-200 dene yiyesi var qiz tutmaq ucun :) Nece varsan ele olmalisan kiwi kimi..

Ilkin aparatura nece iwleyir?Basavikin Pioneer yaxcidi sence yoxsa Kenwood?

apartura zordu mawALLAH.kenwood-un gum-gumu cox olur diyirler.men hec kenwood-u cox felri iwletmedim,ona gore degig diye bilmerem,amma pioneer ele pioneer-di. :)

Опубликовано: (изменено)

masin mubarekdi sadliqlarda videoda superdi effektler vopwe super alinib birde omortizatorun birinin rengi basqadi

Изменено пользователем Rzazade
Опубликовано:

masin mubarekdi sadliqlarda videoda superdi effektler vopwe super alinib birde omortizatorun birinin rengi basqadi

cox saq ol qaqaw.amartizator yox,purjunun biri bawqa reng var ustunde,o da zavadskoydu,bilmirem niye hele olub.

Опубликовано: (изменено)

post-11597-0-13478500-1303021742_thumb.jpost-11597-0-15340900-1303021750_thumb.jpost-11597-0-04541400-1303021880_thumb.j  BELE BIR SHEY AGLINDAN KECMEZ?? :D

!
Внимание!

Birinci defe deyil, Forumun qaydalarina gore, boyuk herflerle yazmaq qadagandir.

Qaydalari oxuyun.

+10%

Изменено пользователем Baku-London_889
Опубликовано:

post-11597-0-13478500-1303021742_thumb.jpost-11597-0-15340900-1303021750_thumb.jpost-11597-0-04541400-1303021880_thumb.j  BELE BIR SHEY AGLINDAN KECMEZ?? :)

sideniler yaxwidi,galanlari :)

• 2 недели спустя...
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...