22BG333 Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 (изменено) Hamıya salamlar.Bu mənim maşınımdır. Marka: Vaz 2170 Buraxılış ili:2009 may Rəngi: qara metallik Mator: 1.6 , 98 a.g Bu mənim birinci maşınımdır.2009 cu ilin sentyabr ayında almışam.onda bu maşının qiyməti bir il zəmanəti ile birlikdə 9600 azn idi.internetdə tuninq şəkillərini görəndən sonra məndədə fikir yarandı ki,məndə edim.Amma hara getdimsə heç kim bacarmadığını,bacara bilirəm deyən isə tam zəmanət vermədiki mən tam siz istədiyiniz kimi edə bilərəm.Nəis,nəhayət çox məhşur bir tuninq ustası ,Zauru tapdim və fikrimi söylədim onunla razılaşdım.Mən istədiyim kimi yiğildi.Fikrimdə çox yaxşı fikirlər var yavaş yavaş inşallah elətdirəcəm Изменено 21 октября 2010 пользователем 22BG333
Nadir Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 Menden tebriker axiri ki bashini pishire bildim teman Mubarekdir))))))mashina ise srochnu gashlar lazimdi...
22BG333 Опубликовано: 21 октября 2010 Автор Опубликовано: 21 октября 2010 Menden tebriker axiri ki bashini pishire bildim teman Mubarekdir))))))mashina ise srochnu gashlar lazimdi... Vurmusham...amma sekilleri sabah yerlesdirecem
Phobia Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 саглыгнан! Гейри-ады бир щей алыныб. Сян ёзюн истядин ки хром олсун ? Бяркя кузанын рянгиня рянгляддирярсян ?
22BG333 Опубликовано: 21 октября 2010 Автор Опубликовано: 21 октября 2010 саглыгнан! Гейри-ады бир щей алыныб. Сян ёзюн истядин ки хром олсун ? Бяркя кузанын рянгиня рянгляддирярсян ?ozum istedim...amma arxasini ve yanlarini bir neche gune verecem yigmaga,sonra disk-teker...ondan sonra baxacam nece gorsenir.belke eletdirim qara ...indi usaqlar ne meslehet gorerler eleyerem
DarkChild Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 salam, tebrik edirem! gesheng mashindi.men bele basha dushurem ki, artiq sende qabaq nomre "квардат"dir? YPX ilishmir ki, nomre standartlara uygun yerde yerleshmir? ))
22BG333 Опубликовано: 21 октября 2010 Автор Опубликовано: 21 октября 2010 cox sagol...yox qardash vermediler kvadrat nomre.onu muveqqeti kvadrat nomre almaq ucun eletdirmishdim.amma vermediler...yuxarilara tapshir deir:) amma ne olur olsun alacam.biraz yadlarindan chixim vaxt kechsin
Wa1do Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 Təbrik edirəm, axırı radiator torunu yığdın. Kim yığdı radiator torunu?Səndə ban tipi nədi?
Назим Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 Поздравляю, хорошая машина, номер вообще йериваровский, удачи на дорогах и побольше фото)
Автоманьяк Опубликовано: 21 октября 2010 Опубликовано: 21 октября 2010 Да,Ери вар,особенно ещё сделать номер квадратный в бок смещённый,шикарно,думаю будет выглядить
22BG333 Опубликовано: 22 октября 2010 Автор Опубликовано: 22 октября 2010 Təbrik edirəm, axırı radiator torunu yığdın. Kim yığdı radiator torunu?Səndə ban tipi nədi? Genclikde Zaur...ondan basqa heckim bacarmir.1 il axtarmisham yenede onun yanina getdim.cox super ustadi. ban tipi neyi deyirsen qardash basha dushmedim? Поздравляю, хорошая машина, номер вообще йериваровский, удачи на дорогах и побольше фото) cox sagol qardash..minnetdaram! Да,Ери вар,особенно ещё сделать номер квадратный в бок смещённый,шикарно,думаю будет выглядить kvadrat nomre vermediler.dediler olmaz rus mashinina...amma mende isteyirem kvadrat nomre olsa daha yaxshi gorsener
shypuk Опубликовано: 22 октября 2010 Опубликовано: 22 октября 2010 Интересная идея с радиаторной решеткой, сам придумал? Еще фотографии есть?
22BG333 Опубликовано: 22 октября 2010 Автор Опубликовано: 22 октября 2010 22-333,sen Goranboyda yashayirsan?men Goranboyluyam.amma Bakida yashayiram.тябрик салыгнан сюрясянcox sagol qardashИнтересная идея с радиаторной решеткой, сам придумал? Еще фотографии есть?beli.shekilleri yerleshdirecem.arxasini ve yanlarida 2-3 gune verecem ustaya duzeltsin
Mc-TuRBo Опубликовано: 22 октября 2010 Опубликовано: 22 октября 2010 tebrikler. prioradan chox xoshum gelir. getmeyide qeshengdi mence oblicovkani mashin rengde elesen lap qesheng olar.
Wa1do Опубликовано: 22 октября 2010 Опубликовано: 22 октября 2010 (изменено) Genclikde Zaur...ondan basqa heckim bacarmir.1 il axtarmisham yenede onun yanina getdim.cox super ustadi.ban tipi neyi deyirsen qardash basha dushmedim? Petya da yaxşı yığır. Onun yanına getmişdin? Azərbaycan dilində vermişəm də sualı, ingilis dilində yazmamışam ki. Ban rus dilində "кузов" sözünün azərbaycan dilində olan qarşılığıdır. Изменено 22 октября 2010 пользователем Avtomaniya
22BG333 Опубликовано: 23 октября 2010 Автор Опубликовано: 23 октября 2010 Petya da yaxşı yığır. Onun yanına getmişdin?Azərbaycan dilində vermişəm də sualı, ingilis dilində yazmamışam ki. Ban rus dilində "кузов" sözünün azərbaycan dilində olan qarşılığıdır. 2170-di...sedan tebrikler. prioradan chox xoshum gelir. getmeyide qeshengdi mence oblicovkani mashin rengde elesen lap qesheng olar. mashinin arxasini ve yanlarinida duzeltdirecem.sonra baxacam eger beynime vursa eletdirecem Petyanin hardadi iyeri?
Wa1do Опубликовано: 23 октября 2010 Опубликовано: 23 октября 2010 Petyanin hardadi iyeri?Mən dəqiq bilmirəm iş yerini. Forumda başqa uşaqlar bilir. Bakıda yaşamıram indi, yoxsa bir məhlədə yaşayırdıq.
22BG333 Опубликовано: 23 октября 2010 Автор Опубликовано: 23 октября 2010 Mən dəqiq bilmirəm iş yerini. Forumda başqa uşaqlar bilir. Bakıda yaşamıram indi, yoxsa bir məhlədə yaşayırdıq.aydindi.bilen olsa mene yazsin
Рекомендуемые сообщения