Перейти к содержанию

Mənim Prioram 2170

22BG333

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Hamıya salamlar.Bu mənim maşınımdır.

e062e2379e3f.jpg

Marka: Vaz 2170

Buraxılış ili:2009 may

Rəngi: qara metallik

Mator: 1.6 , 98 a.g

Bu mənim birinci maşınımdır.2009 cu ilin sentyabr ayında almışam.onda bu maşının qiyməti bir il zəmanəti ile birlikdə 9600 azn idi.internetdə tuninq şəkillərini görəndən sonra məndədə fikir yarandı ki,məndə edim.Amma hara getdimsə heç kim bacarmadığını,bacara bilirəm deyən isə tam zəmanət vermədiki mən tam siz istədiyiniz kimi edə bilərəm.Nəis,nəhayət çox məhşur bir tuninq ustası ,Zauru tapdim və fikrimi söylədim onunla razılaşdım.Mən istədiyim kimi yiğildi.Fikrimdə çox yaxşı fikirlər var yavaş yavaş inşallah elətdirəcəm

post-10573-1287659854_thumb.jpg

post-10573-1287660311_thumb.jpg

Изменено пользователем 22BG333
Опубликовано:

Menden tebriker axiri ki bashini pishire bildim teman Mubarekdir))))))mashina ise srochnu gashlar lazimdi...

Опубликовано:
Menden tebriker axiri ki bashini pishire bildim teman Mubarekdir))))))mashina ise srochnu gashlar lazimdi...

Vurmusham...amma sekilleri sabah yerlesdirecem

Опубликовано:

саглыгнан! Гейри-ады бир щей алыныб. Сян ёзюн истядин ки хром олсун ? Бяркя кузанын рянгиня рянгляддирярсян ?

Опубликовано:
саглыгнан! Гейри-ады бир щей алыныб. Сян ёзюн истядин ки хром олсун ? Бяркя кузанын рянгиня рянгляддирярсян ?

ozum istedim...amma arxasini ve yanlarini bir neche gune verecem yigmaga,sonra disk-teker...ondan sonra baxacam nece gorsenir.belke eletdirim qara ...indi usaqlar ne meslehet gorerler eleyerem

Опубликовано:

salam, tebrik edirem! gesheng mashindi.

men bele basha dushurem ki, artiq sende qabaq nomre "квардат"dir? YPX ilishmir ki, nomre standartlara uygun yerde yerleshmir? ))

Опубликовано:

cox sagol...yox qardash vermediler kvadrat nomre.onu muveqqeti kvadrat nomre almaq ucun eletdirmishdim.amma vermediler...yuxarilara tapshir deir:) amma ne olur olsun alacam.biraz yadlarindan chixim vaxt kechsin

Опубликовано:

Təbrik edirəm, axırı radiator torunu yığdın. Kim yığdı radiator torunu?

Səndə ban tipi nədi?

Опубликовано:

Поздравляю, хорошая машина, номер вообще йериваровский, удачи на дорогах и побольше фото)

Опубликовано:

Да,Ери вар,особенно ещё сделать номер квадратный в бок смещённый,шикарно,думаю будет выглядить ;)

Опубликовано:
Təbrik edirəm, axırı radiator torunu yığdın. Kim yığdı radiator torunu?

Səndə ban tipi nədi?

Genclikde Zaur...ondan basqa heckim bacarmir.1 il axtarmisham yenede onun yanina getdim.cox super ustadi.

ban tipi neyi deyirsen qardash basha dushmedim?

Поздравляю, хорошая машина, номер вообще йериваровский, удачи на дорогах и побольше фото)

cox sagol qardash..minnetdaram!

Да,Ери вар,особенно ещё сделать номер квадратный в бок смещённый,шикарно,думаю будет выглядить :crazy:

kvadrat nomre vermediler.dediler olmaz rus mashinina...amma mende isteyirem kvadrat nomre olsa daha yaxshi gorsener

Опубликовано:

Интересная идея с радиаторной решеткой, сам придумал? Еще фотографии есть?

Опубликовано:
22-333,

sen Goranboyda yashayirsan?

men Goranboyluyam.amma Bakida yashayiram.

тябрик салыгнан сюрясян

cox sagol qardash

Интересная идея с радиаторной решеткой, сам придумал? Еще фотографии есть?

beli.shekilleri yerleshdirecem.arxasini ve yanlarida 2-3 gune verecem ustaya duzeltsin

Опубликовано:

tebrikler. prioradan chox xoshum gelir. getmeyide qeshengdi :gcrazy: mence oblicovkani mashin rengde elesen lap qesheng olar.

Опубликовано: (изменено)
Genclikde Zaur...ondan basqa heckim bacarmir.1 il axtarmisham yenede onun yanina getdim.cox super ustadi.

ban tipi neyi deyirsen qardash basha dushmedim?

Petya da yaxşı yığır. Onun yanına getmişdin?

Azərbaycan dilində vermişəm də sualı, ingilis dilində yazmamışam ki. :gcrazy:

Ban rus dilində "кузов" sözünün azərbaycan dilində olan qarşılığıdır.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Petya da yaxşı yığır. Onun yanına getmişdin?

Azərbaycan dilində vermişəm də sualı, ingilis dilində yazmamışam ki. :fuck:

Ban rus dilində "кузов" sözünün azərbaycan dilində olan qarşılığıdır.

2170-di...sedan

tebrikler. prioradan chox xoshum gelir. getmeyide qeshengdi :gcrazy: mence oblicovkani mashin rengde elesen lap qesheng olar.

mashinin arxasini ve yanlarinida duzeltdirecem.sonra baxacam eger beynime vursa eletdirecem

Petyanin hardadi iyeri?

Опубликовано:
Petyanin hardadi iyeri?

Mən dəqiq bilmirəm iş yerini.

Forumda başqa uşaqlar bilir. Bakıda yaşamıram indi, yoxsa bir məhlədə yaşayırdıq.

Опубликовано:
Mən dəqiq bilmirəm iş yerini.

Forumda başqa uşaqlar bilir. Bakıda yaşamıram indi, yoxsa bir məhlədə yaşayırdıq.

aydindi.bilen olsa mene yazsin

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...