Перейти к содержанию

303=vaz=07

Orxan_303

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salignan syuresen, tebrikler! Bu mashini deyesen forumda kimse bizimkilerden satirdi?

Опубликовано:
Salignan syuresen, tebrikler! Bu mashini deyesen forumda kimse bizimkilerden satirdi?

Togrul (016)

Опубликовано:
plenka var amma s51 yoxdu,amma olar :(

dayi neynayim,mehlada Fifa ancax mandadi)ajix veriramda saaaaaaaa <_<

Gj.........dang-dang xorowo <_<

Опубликовано:

привет всем,ухоженная машина,я ее каждый день во дворе вижу,он наверно мой сосед <_<

Опубликовано:
привет всем,ухоженная машина,я ее каждый день во дворе вижу,он наверно мой сосед <_<

если он твой сосед то я тоже)а ты где видел его тачку?

Опубликовано:
если он твой сосед то я тоже)а ты где видел его тачку?

на Нахчивани,дом рядом с Принцом(дворец торжеств)

Опубликовано:
ааа эт его старай мяхля<_<

все ясно

Опубликовано:

dunen ki suruw neyi var lezet eladi!prosto disk azildi teker buraxdi amma gayini azdirdin yeri var!

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

mawini ag mat elemey fikrim var.melber almiwam amma helem altina goymamiwam cex de aliram bir iki gune

Опубликовано:
melber almiwam amma helem altina goymamiwam

Maksimum 1 həftə sürəcəksən onsuz da. :lol:

Əgər, Bridgestone MY 01 Fariz dediyi kimi 205 enindədisə, onda Melber disklə arxa kəsik olanda sürtməz yəqin.

Yokolarla sürtür.

Опубликовано:
Maksimum 1 həftə sürəcəksən onsuz da. :lol:

Əgər, Bridgestone MY 01 Fariz dediyi kimi 205 enindədisə, onda Melber disklə arxa kəsik olanda sürtməz yəqin.

Yokolarla sürtür.

mende arxa 2 krug kesilib yoko alacam bilirem surtecey. :) melber+yokobir iki gune olacax)

Опубликовано:
mende arxa 2 krug kesilib yoko alacam bilirem surtecey. :lol: melber+yokobir iki gune olacax)

Mən sürməmişəm, amma, Melber almaq istəyəndə, qoymadılar məni. Alıb, elə-belə saxlamaq istəyirdim. :)

Опубликовано:
Mən sürməmişəm, amma, Melber almaq istəyəndə, qoymadılar məni. Alıb, elə-belə saxlamaq istəyirdim. :lol:

205 tekernen melber yarawar?215(yoko) gerey gedim teze purjin alim kesilmemiw?onda stoyka yaxwi olajey?arxa goya baxmaz? :)

Опубликовано:
205 tekernen melber yarawar?215(yoko) gerey gedim teze purjin alim kesilmemiw?onda stoyka yaxwi olajey?arxa goya baxmaz? :kiss:

Fariz deyir "Bridgestone MY 01" 205 enindədi, profili isə 60 deyil. Şinin modelini yazıram, diqqətli oxu. Mənim fikirimcə sürtməz o şinlərlə sürtməz.

Arxaya da zavod yay qoysan, peredok minimum 8-9 barmaq olmalıdı. Arxası daha göyə baxacaq, ulduza baxacaq, ya aya baxacaq, o qalır sənin maşına verdiyin duruşa. :lol:

Опубликовано:
Fariz deyir "Bridgestone MY 01" 205 enindədi, profili isə 60 deyil. Şinin modelini yazıram, diqqətli oxu. Mənim fikirimcə sürtməz o şinlərlə sürtməz.

Всё равно тереть будет жестоко.

Опубликовано:

salam brat sagliqva qismet olsun :huh: masindi.gozum qalmadi desem yalan olar )) gozum qaldi deyende yaxci menada :huh:

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...