Перейти к содержанию

Передок Фан!

Jaga

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Sumqayit pechati qoyduda

Bu boyda peredok shitdi.

babaat 

Cabir 012 Axmed 191 

p.s 191 menimkidi :)

Bu yerim 07ni tepiyleyibler?

Опубликовано:
Palirofka eleyesen qesheng olar chex fara.Osvardan qat qat gozeldi kohne chex.

sohbeti yox ki teze cex olsa osvar en axir planda galar,cex-in hele icin otrojateli neye deyirsan deyer,ele podfarnikdan voobwe daniwmiram ((prosto uje negeder polirovka ele kohne faradir tezenin yerni vermir

Haci goydugu ag 07 lew mawindi,o peredok sveji mawinda olsa idi ayri bir gozelliy olardi onu deyim ;)

Опубликовано:
sohbeti yox ki teze cex olsa osvar en axir planda galar,cex-in hele icin otrojateli neye deyirsan deyer,ele podfarnikdan voobwe daniwmiram ((prosto uje negeder polirovka ele kohne faradir tezenin yerni vermir

Haci goydugu ag 07 lew mawindi,o peredok sveji mawinda olsa idi ayri bir gozelliy olardi onu deyim ;)

qerdew incime amma o boyda peredokun gozelliyin sen nede gorursen mene 4atmir )

Опубликовано:

brat zovgler muxtelifdir ) 303 da 13 barmag peredok verdik bez krasska mawinid vid bisen ne tutmuwdu atlantda hammi mawna bahirdi wekil cekdirmey zat ))) lezet elemiwdi dal 3 krug yarim boyurler garmowka peredok 13 barmag exx)

Опубликовано:
brat zovgler muxtelifdir ) 303 da 13 barmag peredok verdik bez krasska mawinid vid bisen ne tutmuwdu atlantda hammi mawna bahirdi wekil cekdirmey zat ))) lezet elemiwdi dal 3 krug yarim boyurler garmowka peredok 13 barmag exx)

sobeti yox zovqler ferqlidi , cemaeti bilmirem , amma men o moment 303 un yaninda wekil 4ekdirseydim , meqsedim ancaq o olardiki " bu boyda peredok gormusuz ? :D "  )))

Опубликовано:

Такой огромный передок, это пошлость, несолидность, отсутствие вкуса... Но он мне так нравится, есть в нём что-то "деревенское" :)))

Жалко, в моё время такое не делали, обязательно попробовал бы

Опубликовано:

Belkem yer uzunde menim kimi ikinci peredok xestesi yoxdur amma mende raziyam ki o peredok cox eybecerdi, gelin bu zovq sohbetini qoyaq bir qiraga unutmayinki bele peredoknan mawin surmek her oglanin bawiycun deyil!

Опубликовано:
Bu yetim 07ni tepiyleyibler?

bu yetim 4 5 dene qai masinini vura vura gelmisdi suvelana ona gore bu gundedi :D

Опубликовано: (изменено)

yungul vari peredok,krug ag wuweler power )

c4681e32078c.jpg

Изменено пользователем 093

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...