Перейти к содержанию

My Vip Style Car

UT-430

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bu yaxinlarda diskleri deyishdim 17 Amg goydum, arxani iki kruq, gabagi ise bir kruq kesdim.

post-9930-1286846058_thumb.jpg

post-9930-1286846059_thumb.jpg

post-9930-1286846060_thumb.jpg

post-9930-1286846061_thumb.jpg

post-9930-1286846063_thumb.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)
Bu yaxinlarda diskleri deyishdim 17 Amg goydum, arxani iki kruq, gabagi ise bir kruq kesdim.

AMG ? :angel: Niyə dəyişdin ? Xeyrili olsun amma Borbet diskleri menim daha cox xoshuma gelirdi. Cox ne obicniydiз ZLoy vidi var idi ve cox nadir hallarda gormek olar , AMG ise hamida var...

P.S. Its My Humble Opinion

Изменено пользователем AVTOZAVR041
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано:
AMG ? :) Niyə dəyişdin ? Xeyrili olsun amma Borbet diskleri menim daha cox xoshuma gelirdi. Cox ne obicniydiз ZLoy vidi var idi ve cox nadir hallarda gormek olar , AMG ise hamida var...

P.S. Its My Humble Opinion

Choxu deyirdi Borbet yarashmir, hemde ozum isteyirdim Amg diskler, amma belede de Borbetler evdedi, ne vaxt istesem taxacam :)

Glushiteli cixartmisham, indi mashin Mercedese ogshayir ))

Опубликовано:

Borbetlə daha ekslkyuziv görünürdü. Bu disklər "gözü mazol edib". Məndə də bunlardan idi, arxalar heç yaxşı görünmürdü. Arxa disklərə şayba atsan daha yaxşı görünər.

• 2 месяца спустя...
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...