Guess Опубликовано: 10 мая 2011 Автор Опубликовано: 10 мая 2011 men bilmezdim ki x5 bele pis mawindi vallah,taniwda zatda olub x5 amma belede rasxodu olmayib mawina baxmag lazimdida baxmadin helbetde sokulecek pis demiremee brat....bu gune qeder hec bir problem olmadan surmusem..ama uje ayda 4-5defe servisde oluram.... Qaqas basqa X5-leri deye bilmerem amma 4.8is ozude kohne kuzovdan esasen, razi qalan tek tuk tapilir. Amma teze kuvozlar hansiki 2006-dan sonra cixanlar, duzdu sen dediyin kimi rasxodlu masin deyil. E70 ancaq 2011 model alassan..o birsiler xosuma gelmir..2011model E70ler cox xosuma gelir. Saglignan surginen.. Qeshey mashindi. Bunun vidi kimi mashin tek tuk var... sagol ay brat...
FamiL_1033 Опубликовано: 10 мая 2011 Опубликовано: 10 мая 2011 pis demiremee brat....bu gune qeder hec bir problem olmadan surmusem..ama uje ayda 4-5defe servisde oluram.... E70 ancaq 2011 model alassan..o birsiler xosuma gelmir..2011model E70ler cox xosuma gelir. sagol ay brat... :) Ay sag ol qaqash, mende senin kimi E70 2011 model deyirem.
FamiL_1033 Опубликовано: 31 мая 2011 Опубликовано: 31 мая 2011 Disk meselesi ne oldu tapdin orijinal disklerden ?
FamiL_1033 Опубликовано: 31 мая 2011 Опубликовано: 31 мая 2011 Bax qerar ver eger istesen bu sekildeki diskler satisdadir. Orijinal disklerdir kenarlari kok renginde birde qaraldilib o qeder. Ter temiz disklerdir hec noqte yoxdur ustunde. Ozude Azerbaycanda bele diskli 4.8 yoxdu avtomobile ayri gozellik verir. Bax qerar ver. 1
Guess Опубликовано: 1 июня 2011 Автор Опубликовано: 1 июня 2011 Bax qerar ver eger istesen bu sekildeki diskler satisdadir. Orijinal disklerdir kenarlari kok renginde birde qaraldilib o qeder. Ter temiz disklerdir hec noqte yoxdur ustunde. Ozude Azerbaycanda bele diskli 4.8 yoxdu avtomobile ayri gozellik verir. Bax qerar ver. Turkiyededi qaqa? Facebookda olanda danisariq bu haqqda....o biri diskleri ucun zeng eledim dediler sef dusmusen..
FamiL_1033 Опубликовано: 1 июня 2011 Опубликовано: 1 июня 2011 Turkiyededi qaqa? Facebookda olanda danisariq bu haqqda....o biri diskleri ucun zeng eledim dediler sef dusmusen.. O biri diskler ucun verilen nomre ozun gordun ki, ele yazilmisdi saytda ki nomre. Adresi zadi yoxdu o dukanin, eger olsa idi gedib tapardim senin ucun. Bu seferki diskler Almanyada dir, tanis usaq var oda Turkdur, avtomobili satir ustune seninki kimi X6 diskleri qoyub satacaq. Diskleri otdelni satir eger istesen getizdirerem Istanbula, burdan da ozun Bakiya getizdirersen. Qiymetini mene turk pulu ile dedi - 1500 TL ( 150 TL 100 dollar edir hal hazirda ) Ok onda face de sohbet eliyerik.
Гараев Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 Bu cure mawinin temasi yatib diriltmek lazimdi 1
hacioglu012 Опубликовано: 18 сентября 2012 Опубликовано: 18 сентября 2012 отличная машина! води на здоровье! 1
Guess Опубликовано: 19 сентября 2012 Автор Опубликовано: 19 сентября 2012 Bu cure mawinin temasi yatib diriltmek lazimdi 4.8 ocen xoroso отличная машина! води на здоровье! Coox saolun... 8
Elxan849 Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 yeri var x5 dordan da gozel maslndl 1
093 Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 gara ayri weydi saligva gismet brat 1
Leylah Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 Məncə, faraların üstündəki kipriklərsiz daha gözəldir 1
093 Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 beli menimde cox xawma gelir,mene deyirler cixart gawlari faradan cixartmiram 1
Leylah Опубликовано: 19 сентября 2012 Опубликовано: 19 сентября 2012 Artıq nəyəsə ehtiyacı yoxdur X5in çünki dizayni çox gözəl düşünülüb artıq nəsə (lazımsız) birşey qoydurulanda "aşırı" görkəm alır) Mən Pradoya qoydurmuşdum, yaxşı görünürdü çünki faraları iridi, və kənarlara doğru uzanır (dartılır) amma X5də başqa cürdü..kiprik qoyulanda gözlərinin yarısını tutur..Onun gözəlliyinin bir hissəsi də elə gözlərindədi də 1
Guess Опубликовано: 20 сентября 2012 Автор Опубликовано: 20 сентября 2012 beli menimde cox xawma gelir,mene deyirler cixart gawlari faradan cixartmiram Artıq nəyəsə ehtiyacı yoxdur X5in çünki dizayni çox gözəl düşünülüb artıq nəsə (lazımsız) birşey qoydurulanda "aşırı" görkəm alır) Mən Pradoya qoydurmuşdum, yaxşı görünürdü çünki faraları iridi, və kənarlara doğru uzanır (dartılır) amma X5də başqa cürdü..kiprik qoyulanda gözlərinin yarısını tutur..Onun gözəlliyinin bir hissəsi də elə gözlərindədi də men cixartmisdim 1-2hefte ele surdum.. ama ele bilridimki masinda nese catismir ureyim partliyirdi.. getdim sora tezesin duzeltdirdim... 1
093 Опубликовано: 21 сентября 2012 Опубликовано: 21 сентября 2012 He indi voobwe haami oblicovkani zadi gara elemir gaw goymur zavod sururler o gede taniw var ki mene deyir bes gawi zadi cixart onun vaxti gedib,ama mene catmir ki nece ola biler vaxti getsin bu mawna yarawirsa demeli galmalidi 1
Guess Опубликовано: 21 сентября 2012 Автор Опубликовано: 21 сентября 2012 He indi voobwe haami oblicovkani zadi gara elemir gaw goymur zavod sururler o gede taniw var ki mene deyir bes gawi zadi cixart onun vaxti gedib,ama mene catmir ki nece ola biler vaxti getsin bu mawna yarawirsa demeli galmalididuzdu zavod qalmaginin oz yeri var.. sade gorsenir..ama bele olmasi menim daha ureyimcedi..herenin bir zovqu var... 1
093 Опубликовано: 21 сентября 2012 Опубликовано: 21 сентября 2012 Bir soz soruwum,sen bunun katolizatorlarni cixartmisan? Icni temizleyibler? Birde sende mawinda cak cak ses gelmir surende hele bil klapanlar vurr
Рекомендуемые сообщения