Перейти к содержанию

Услуги: Ucuz Qiymete Istenilen Mat Rengi

The Power Of Dreams

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

salam qaqam,

x5 4.8is e53-e ne reng yaxshi tutar ? ancaq kuzani , oblicovkaynan diskleri vermishem renglesinler mokriy asfalt renginde.

Birde nese hazir shekil olsa baxardim nece yarashir, inshallah ureyimce olsa lap sabah getirib eletdirerem ;)

Опубликовано:
salam qaqam,

x5 4.8is e53-e ne reng yaxshi tutar ? ancaq kuzani , oblicovkaynan diskleri vermishem renglesinler mokriy asfalt renginde.

Birde nese hazir shekil olsa baxardim nece yarashir, inshallah ureyimce olsa lap sabah getirib eletdirerem :)

Ag mat qesheng tutar. GL-BRABUS-un shekilini qoyaram baxarsan.yada ki x6-ya bax.Eladi

Опубликовано:
salam qaqam,

Birde nese hazir shekil olsa baxardim nece yarashir, inshallah ureyimce olsa lap sabah getirib eletdirerem :)

Bozun qaraya yaxın tonu da pis olmamalıdı. Kompyuterdə işləyib, baxmaq olar məncə.

Опубликовано:
Bozun qaraya yaxın tonu da pis olmamalıdı. Kompyuterdə işləyib, baxmaq olar məncə.

menimde hele fikrimde odu qaqa, ama photoshop-dan hele bashim chixmir deyene risk eliyib rengletmirem ki birden pis olar

Опубликовано:

Endirim bitib artiq. Sedanlara 550 AZN, Balaca ciplere 600 AZN,Boyuklere 700 AZN

Опубликовано: (изменено)
Ag mat qesheng tutar. GL-BRABUS-un shekilini qoyaram baxarsan.yada ki x6-ya bax.Eladi

X6ni gordum. dogurdanda super alinib.. :lol: :lol:

Изменено пользователем Mc-TuRBo
Опубликовано:
menimde hele fikrimde odu qaqa, ama photoshop-dan hele bashim chixmir deyene risk eliyib rengletmirem ki birden pis olar

Onda başı çıxan uşaqlardan birindən xahiş elə, eləsin. Mən də photoshop-da işləyə bilmirəm, amma, lazım olanda sağ olsunlar bizim photoshop-da işləməyi bacaran uşaqlarımız, kömək edirlər.

Опубликовано:
salam qaqam,

Birde nese hazir shekil olsa baxardim nece yarashir, inshallah ureyimce olsa lap sabah getirib eletdirerem :huh:

Kuza ya ag yada tund girmizi.....oblicovka gara,diskler ise tund mishinni, :huh::huh::huh:

Опубликовано:

Kalan mashin renglenib amma tessuf nese fotoaparatdan kochure bilmirem shekilleri. Infinity G35 (Qara mat) Infinity 2 qapili (ag mat),BMW X5 M (qara mat),Mitsubishi pajero (ag mat) E class (qara mat) GL(ag mat) ve s.

Опубликовано:

Ag mat GL-BRABUS.

Ag mat Infinity G37

Ag mat Mitsubishi Pajero

post-8016-1281832259_thumb.jpg

post-8016-1281832261_thumb.jpg

post-8016-1281832262_thumb.jpg

post-8016-1281832263_thumb.jpg

post-8016-1281832264_thumb.jpg

Опубликовано:

Bmw E39, rengi : tund goy,

1.Tund goy mat elesem yarashar?

2.Qara mat elesem, dokumentlerde deyishiklik etmeliyem?

Zehmet olmasa suallarima cavab vererdiniz.

Опубликовано:
Bmw E39, rengi : tund goy,

1.Tund goy mat elesem yarashar?

2.Qara mat elesem, dokumentlerde deyishiklik etmeliyem?

Zehmet olmasa suallarima cavab vererdiniz.

Elemek olar tund goy,amma men yarashdirmiram. Oki qaldi sened meselesine deyishmek olur.

Опубликовано:
Rufat bu g35 488 deil?

bilmirem yadimdan chixib nomresi

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...