Турал Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Qoy qar yağsın)) eybi yox))) hamı evdə oturacaq mən isə istədiyim hər yerə gedəcəm Artiq yagish yaganda men evde otururam qar nedi )) ? 6 Цитата
mahmudov Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Qoy qar yağsın)) eybi yox))) hamı evdə oturacaq mən isə istədiyim hər yerə gedəcəm Leyla, mən keçən qışda bu maşınla qarda etdiyimi çox insan heç SUV ilə etməzdi 1 Цитата
Leylah Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Leyla, mən keçən qışda bu maşınla qarda etdiyimi çox insan heç SUV ilə etməzdi Onda Jaguarın reputasiyası qalxdı gözümdə Bu bir tərəfdən də idarə etməkdən asılıdır) elə adam var SUVu buzlu yollarda heç sürə bilmir..) 1 Цитата
Rzazade Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Leyla, mən keçən qışda bu maşınla qarda etdiyimi çox insan heç SUV ilə etməzdi bu il ALLAH QOYSA Land Cruiserde ozunu gosterer Цитата
Leylah Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 (изменено) bu il ALLAH QOYSA Land Cruiserde ozunu gosterer Land Cruiser bəyəm göstərə bilmirki özünü? Mən Land Cruiserlə qışın dəhşət vaxtında, Nabrana getmişdim, yollar şüşə kimi idi, əsl elə onun vaxtıdır qış mövsümü.. Ona görə narahat olmağa dəyməz Изменено 5 ноября 2012 пользователем Leylah 1 Цитата
Rzazade Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 bilirem!yeniki bu il qisda o masinin basina oyunlar acacam Цитата
mahmudov Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 bilirem!yeniki bu il qisda o masinin basina oyunlar acacam ALLAH heç göstərməsin. Прошлогоднего нам хватило. 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Qışın malı NİVA-dır! Kechan qish razdatkasiz sürdüm. Gorey bu qish bashimiza na galir)) 1 Цитата
Firudin Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Qışın malı NİVA-dır! Kechan qish razdatkasiz sürdüm. Gorey bu qish bashimiza na galir)) Çıxartmısan razdatkanı??? Qoy qar yağsın)) eybi yox))) hamı evdə oturacaq mən isə istədiyim hər yerə gedəcəm Məndə Amma onuda nəzərə almaq lazımdır ki, Allah elememiş biz sürüşməsək bizə sürüşüb dəyə bilərlər 1 Цитата
Leylah Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Məndə Amma onuda nəzərə almaq lazımdır ki, Allah elememiş biz sürüşməsək bizə sürüşüb dəyə bilərlər Onu artıq bilə bilmərik Цитата
Назим Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 ! Внимание!Не отходите от темы! 2 Цитата
Rzazade Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Çıxartmısan razdatkanı??? Məndə Amma onuda nəzərə almaq lazımdır ki, Allah elememiş biz sürüşməsək bizə sürüşüb dəyə bilərlər Nivalari cixararuq ? theme:daewoo matiz Цитата
Firudin Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Nivalari cixararuq ? theme:daewoo matiz İnşallah brat! Цитата
Nadir Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Ненавижу BP с их идиотскими правилами))))) Цитата
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Çıxartmısan razdatkanı??? Yox, onu chixardarlar hech?! ) sadece qoshmashish sururdum. Ehtiyac olmurdu hech. For Theme: Tucson, Sportage (2008 medell) Цитата
RA1000 Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 bu pradonu camaat niya bayanmir, mana catmir 5 Цитата
Javid Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 bu pradonu camaat niya bayanmir, mana catmir Camaat eshe nichego e. San bu Farida bax e 4 Цитата
Leylah Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 bu pradonu camaat niya bayanmir, mana catmirQışda bayırda Pradoları şüşə kimi yollarda görüb, bəyənəcəklər. 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.