10 KH 540 Опубликовано: 18 мая 2011 Опубликовано: 18 мая 2011 нарисовал для друга Ay brat bu mashin Icerisheherde durur Цитата
qarabala815 Опубликовано: 22 мая 2011 Автор Опубликовано: 22 мая 2011 Ay brat bu mashin Icerisheherde durur men bilen sovetski de qalir axi , men ozum yiyesini tanimiram , dostumun taniwidi Цитата
SpeedKing Опубликовано: 7 июля 2011 Опубликовано: 7 июля 2011 а вот и она )) SAlam ay brat,viju uje populyarniy stal?)))davay brat mi je xotim otkrit TuningCentr kotoriy budet AFIR nazivatsya!)) davay nabiray klientov!uda4i bratka!a 09 jalko,ya ee 1 minutu vodil uje vlubilsya!))) 1 Цитата
Neggative Опубликовано: 13 июля 2011 Опубликовано: 13 июля 2011 нарисовал для другаHalaldı, amma tez tez çəksən yaxşı olar Цитата
qarabala815 Опубликовано: 15 июля 2011 Автор Опубликовано: 15 июля 2011 tez tez de olmurda , 2 ildi uje bu dersder maaaaazzgimi aparib , yene wukur allaha bu yay qutariram bu zibillernen , i bawtiyiram uje lezet eliyen iwime "Рисую машины на заказ" ) Цитата
10 KH 540 Опубликовано: 15 июля 2011 Опубликовано: 15 июля 2011 men bilen sovetski de qalir axi , men ozum yiyesini tanimiram , dostumun taniwidiBratan uje ne vaxtdi daha gormurem amma bele bir vaxtlar her gun seher biz terefde diyanirdi Цитата
qarabala815 Опубликовано: 2 сентября 2012 Автор Опубликовано: 2 сентября 2012 нарисовал на холсте , масло 10 Цитата
FRHD Опубликовано: 3 сентября 2012 Опубликовано: 3 сентября 2012 Qardaş, sən bu qabiliyyətinin üzərinə düş.Səndən gələcəkdə yaxşı konsept maşın çəkən olan.Samir adlı bir dizaynerimiz İtaliyada bir dəfə yer tutmuşdu, o da məhz konsept məşğul olanlardandır.Bu sənə ALLAH Tərəfindən Verilmiş bir Nemətdir.Bunu dəyərləndir, İnşAllah. 5 Цитата
Android788 Опубликовано: 6 сентября 2012 Опубликовано: 6 сентября 2012 (изменено) нарисовал для другаMen uwaq vaxti resm cekmeyi severdim ve inceliklere fikir vererdim ve hetta derinliyinede getmiwdim, indilerde de bezi proyektlerimde ressamlarin detalizasiyasinda sehvleri tuturam, Amma sende kolke ve effektler hamisi oldugu kimidir. Butun forumcanlara qowuluram ve deyirem ki, bu seneti inkiwaf eletdir. Bilmek olmaz belke gelecekde Porsche veya BMW firmalarinin dizayneri oldun. Allah iwlerinde asanliq versin. 1001% sene muracietler edecem. Изменено 6 сентября 2012 пользователем Android788 1 Цитата
qarabala815 Опубликовано: 7 сентября 2012 Автор Опубликовано: 7 сентября 2012 (изменено) na xolste Men uwaq vaxti resm cekmeyi severdim ve inceliklere fikir vererdim ve hetta derinliyinede getmiwdim, indilerde de bezi proyektlerimde ressamlarin detalizasiyasinda sehvleri tuturam, Amma sende kolke ve effektler hamisi oldugu kimidir. Butun forumcanlara qowuluram ve deyirem ki, bu seneti inkiwaf eletdir. Bilmek olmaz belke gelecekde Porsche veya BMW firmalarinin dizayneri oldun. Allah iwlerinde asanliq versin. 1001% sene muracietler edecem. Sagol brat , 4aliwiruq qusur olmasun Изменено 7 сентября 2012 пользователем qarabala815 9 Цитата
455 Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 Гардаш, тебе глубокий респект ! Не упускай свой талант, ИншАллах адывы уджаларда ешидяджяйик.. От рисунков Чип Фуса ничем не отличаются.. 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 na xolsteSagol brat , 4aliwiruq qusur olmasunMen sene wekil versem eger menim mawin ile toyota Yaris dag menzeresinde ve.s 50sm - 40sm e formatda ceke bilersen? ve kac para olacaq? Цитата
qarabala815 Опубликовано: 7 сентября 2012 Автор Опубликовано: 7 сентября 2012 saqol RaufMen sene wekil versem eger menim mawin ile toyota Yaris dag menzeresinde ve.s 50sm - 40sm e formatda ceke bilersen? ve kac para olacaq?mawinnar alinicey, amma menzere menniy dour, ag fonda olucey , kagizda istiyirsen yoxsa polotnonun ustunde? kagizda ru4ka karandaw sobetidi , polotnodeyse yagli boyadi , kagiz o birisinnen qiymetde awagidi , nezere al ki , s klassnan X5 polotnoda 4ekilib Цитата
Android788 Опубликовано: 7 сентября 2012 Опубликовано: 7 сентября 2012 saqol Raufmawinnar alinicey, amma menzere menniy dour, ag fonda olucey , kagizda istiyirsen yoxsa polotnonun ustunde? kagizda ru4ka karandaw sobetidi , polotnodeyse yagli boyadi , kagiz o birisinnen qiymetde awagidi , nezere al ki , s klassnan X5 polotnoda 4ekilibOk, eyib etmez ozaman eger sir deyilse ozaman kagiz ve polotnonun qiymetini deyerdin. Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.