Перейти к содержанию

Услуга: Pисую машины на заказ

qarabala815

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Ay brat bu mashin Icerisheherde durur :)

men bilen sovetski de qalir axi , men ozum yiyesini tanimiram , dostumun taniwidi

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

а вот и она ))

SAlam ay brat,viju uje populyarniy stal?)))davay brat mi je xotim otkrit TuningCentr kotoriy budet AFIR nazivatsya!)) :) davay nabiray klientov!uda4i bratka!a 09 jalko,ya ee 1 minutu vodil uje vlubilsya!)))

Опубликовано:

tez tez de olmurda , 2 ildi uje bu dersder maaaaazzgimi aparib , yene wukur allaha bu yay qutariram bu zibillernen , i bawtiyiram uje lezet eliyen iwime "Рисую машины на заказ" )

Опубликовано:

men bilen sovetski de qalir axi , men ozum yiyesini tanimiram , dostumun taniwidi

Bratan uje ne vaxtdi daha gormurem amma bele bir vaxtlar her gun seher biz terefde diyanirdi

• 2 месяца спустя...
  • 9 месяцев спустя...
  • 2 месяца спустя...
Опубликовано:

Qardaş, sən bu qabiliyyətinin üzərinə düş.

Səndən gələcəkdə yaxşı konsept maşın çəkən olan.

Samir adlı bir dizaynerimiz İtaliyada bir dəfə yer tutmuşdu, o da məhz konsept məşğul olanlardandır.

Bu sənə ALLAH Tərəfindən Verilmiş bir Nemətdir.Bunu dəyərləndir, İnşAllah.

Опубликовано: (изменено)

нарисовал для друга

Men uwaq vaxti resm cekmeyi severdim ve inceliklere fikir vererdim ve hetta derinliyinede getmiwdim, indilerde de bezi proyektlerimde ressamlarin detalizasiyasinda sehvleri tuturam, Amma sende kolke ve effektler hamisi oldugu kimidir. Butun forumcanlara qowuluram ve deyirem ki, bu seneti inkiwaf eletdir. Bilmek olmaz belke gelecekde Porsche veya BMW firmalarinin dizayneri oldun. Allah iwlerinde asanliq versin. 1001% sene muracietler edecem. Изменено пользователем Android788
Опубликовано: (изменено)

na xolste

Men uwaq vaxti resm cekmeyi severdim ve inceliklere fikir vererdim ve hetta derinliyinede getmiwdim, indilerde de bezi proyektlerimde ressamlarin detalizasiyasinda sehvleri tuturam, Amma sende kolke ve effektler hamisi oldugu kimidir. Butun forumcanlara qowuluram ve deyirem ki, bu seneti inkiwaf eletdir. Bilmek olmaz belke gelecekde Porsche veya BMW firmalarinin dizayneri oldun. Allah iwlerinde asanliq versin. 1001% sene muracietler edecem.

Sagol brat , 4aliwiruq qusur olmasun

post-8872-0-86456200-1347011420_thumb.jp

Изменено пользователем qarabala815
Опубликовано:

Гардаш, тебе глубокий респект ! Не упускай свой талант, ИншАллах адывы уджаларда ешидяджяйик.. От рисунков Чип Фуса ничем не отличаются..

Опубликовано:

na xolste

Sagol brat , 4aliwiruq qusur olmasun

Men sene wekil versem eger menim mawin ile toyota Yaris dag menzeresinde ve.s 50sm - 40sm e formatda ceke bilersen? ve kac para olacaq?
Опубликовано:

saqol Rauf

Men sene wekil versem eger menim mawin ile toyota Yaris dag menzeresinde ve.s 50sm - 40sm e formatda ceke bilersen? ve kac para olacaq?

mawinnar alinicey, amma menzere menniy dour, ag fonda olucey , kagizda istiyirsen yoxsa polotnonun ustunde? kagizda ru4ka karandaw sobetidi , polotnodeyse yagli boyadi , kagiz o birisinnen qiymetde awagidi , nezere al ki , s klassnan X5 polotnoda 4ekilib

Опубликовано:

saqol Rauf

mawinnar alinicey, amma menzere menniy dour, ag fonda olucey , kagizda istiyirsen yoxsa polotnonun ustunde? kagizda ru4ka karandaw sobetidi , polotnodeyse yagli boyadi , kagiz o birisinnen qiymetde awagidi , nezere al ki , s klassnan X5 polotnoda 4ekilib

Ok, eyib etmez ozaman eger sir deyilse ozaman kagiz ve polotnonun qiymetini deyerdin.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...