Перейти к содержанию

Большой собирун!

007

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Все прошло на уровне,было клево,спасибо стоянщику Назми,и всем остальным организаторам...С.Гонщик ахыры неджя олду?

Опубликовано:

deyirem bide havalar serinleyende uzu payiza bir de drag teskil olunsa lap dehset olar:D:D

Опубликовано:

Dogrdan efir ke4di... hamini tanidigma chooox shad oldum.:) Shekillerde efiiiir.WS alinib=))))

Опубликовано: (изменено)

davam...))))

post-6830-1247924326_thumb.jpg

post-6830-1247924327_thumb.jpg

Изменено пользователем Tobush092
Опубликовано: (изменено)

Zor kecdi. Usaglarnan tanis olmagima wad oldum. Nakleykaya ve tewkil elediyivize gore chox sagolun. InwaAllah novbeti goruwu gozleyecem. :):):)

Изменено пользователем Farid_678
Опубликовано:

He yeri gelmishken deyim!! Menim mashinimda 2-3 dene shey var! Esgi, Camsil, bir de Qaychi! Bu eshyalarin yiyelerinden xahish edirem ki, bunlari mene Halal elesinler! :)

Опубликовано:

Всем спасибо было всё супер,

Джымми(КГБ) ты тоже там был, мааа нияяя демядин))))

Опубликовано:

KGB-nin ele ozu ora nepalenniy gelmishdi! :) Birden taniyib eliyen olar! Sonra da bilirsiz de.. vay vay vay! :)

Опубликовано:

Все хорошо прошло,молодцы. :)

Опубликовано:
He yeri gelmishken deyim!! Menim mashinimda 2-3 dene shey var! Esgi, Camsil, bir de Qaychi! Bu eshyalarin yiyelerinden xahish edirem ki, bunlari mene Halal elesinler! :)

Esqini, Camsili halal eliyirem, kef ele :)

Qaychi Medvedindi, lu44e qaytar yiyesine, krisa sheydi :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Хорошие фотки , Самир спасибо.

Но у меня там взгляяяд... :zor:

Опубликовано:
KGB-nin ele ozu ora nepalenniy gelmishdi! :zor: Birden taniyib eliyen olar! Sonra da bilirsiz de.. vay vay vay! :D

ooo KGB sen menim yazdiqlarimi basha dushdun??!! :D men de ele bilidim sen Azerbaycan dilinde basha dushmursen!! :D Biabirchiliq!!

Опубликовано:

Тема превращается в сплошной оффтоп.

Клозет.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...