Перейти к содержанию

Infiniti Fx35 10-GT-005

10 GT 005

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
saglignan... neeceb ''belosnejka'' style elememisen ?? :crazy: nomre mashina daha da vid verir :crazy:

Cox sagol , ne bilim vallah pis gorsenmez?Mene dushmur e neyise deyishdirmek bir zibil cixir ;)

Опубликовано:
dumannilara ksenon yanlara teatralniy perde oldu fulun fulu . nomrede ela 

Dumannilara ksenon qoymusham ama xoshuma gelmir gelen yay deyishecem tezeden,perdedeki menlik deyil :crazy:

Опубликовано: (изменено)
:crazy:;)

Nezakonnu ogludu yeqin atamin :crazy: Ola bilmez axi ele ;)

баз гагаш, баладжабой огланды джинсда с короткой стрижкой. Самсунгдан галиб донурсан е сага, газ Алинин бинасына тараф, орда баладжа бир маркет вар.

Саат хардаса 11 раделеринда гардаш ордан чорак алыб чыхды, отурду 10-GT-005-а kickdown елайиб гетди )))

Изменено пользователем Premier Hazard
Опубликовано:
Cox sagol , ne bilim vallah pis gorsenmez?Mene dushmur e neyise deyishdirmek bir zibil cixir :huh:

mence yox. qara fx-de gormushem ele.. pis deyildi. gesheng gorsenirdi.. shekilini tapmadim qoyacaqdim.. ama ele sheylere inanirsansa qoy ''zavod'' qalsin :huh:

баз гагаш, баладжабой огланды джинсда с короткой стрижкой. Самсунгдан галиб донурсан е сага, газ Алинин бинасына тараф, орда баладжа бир маркет вар.

Саат хардаса 11 раделеринда гардаш ордан чорак алыб чыхды, отурду 10-GT-005-а kickdown елайиб гетди )))

:huh: Kiwiynen daniwdim deyir men idim,deyirem cavan oglan gorubler axi deyir qocayam beyem men? :huh::)

Qara fx-lere duzdu yaxwi yarawir gormuwem

Изменено пользователем 10 GT 005

diskileri bu reng yox.. ama temiz qara mence ag mashina gesheng goruner. :) .oblicovkani ozu rengde kraskalasan pis olmaz.. bu negr :) belosnejka style-dir))))

post-2599-1253731896_thumb.jpg

Изменено пользователем Mc-TuRBo
diskileri bu reng yox.. ama temiz qara mence ag mashina gesheng goruner. :) .oblicovkani ozu rengde kraskalasan pis olmaz.. bu negr :) belosnejka style-dir))))

UJ-202 cox qesheng yigib mashini,gormushem sheherde.Onun mashini ashagi yatib bilmirem nece eliyib onu ama cox eladi.Mende agdi deye biraz pis gorsener mence ag oblicovka

Изменено пользователем 10 GT 005
Опубликовано:
UJ-202 cox qesheng yigib mashini,gormushem sheherde.Onun mashini ashagi yatib bilmirem nece eliyib onu ama cox eladi.Mende agdi deye biraz pis gorsener mence ag oblicovka

yeqinki hami kimi kesdirib... onun sesi de geshengdir... :) shekili tapa bilmirem.. qoyacam. belosnejkanin))))

Опубликовано:
yeqinki hami kimi kesdirib... onun sesi de geshengdir... :huh: shekili tapa bilmirem.. qoyacam. belosnejkanin))))

Sesini mende elemishdim ele ama 300 saxladi meni :huh:

Опубликовано:
Sesini mende elemishdim ele ama 300 saxladi meni :huh:

Ne etmishdin ki sese sorushmaq eyib eyilse. Podelis opitom mrnr cox maraqlidi....

• 3 недели спустя...
Опубликовано:
Классные фотки, у тебя наклейки нет?

Tenbellik eledim yoxdu indi :)

Опубликовано:
Tenbellik eledim yoxdu indi :)

Ну как на счёт дисков что то придумал? или оставишь родные?

Опубликовано:
Ну как на счёт дисков что то придумал? или оставишь родные?

Coxdan fikirleshirem bu barede gorekde :crazy: Sheherde gormushen bir iki dene infiniti qesheng diskleri var

Опубликовано:
Coxdan fikirleshirem bu barede gorekde :) Sheherde gormushen bir iki dene infiniti qesheng diskleri var

диски в первую очередь :crazy:

Опубликовано:
Coxdan fikirleshirem bu barede gorekde :crazy: Sheherde gormushen bir iki dene infiniti qesheng diskleri var

10 KF 007 если не ошибаюсь сегодня видел диски 24 хром черный цвет был, диски есть ан примете?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...