Перейти к содержанию

Книги, которые мы читаем

Эрес

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Çox maraqlı olur. :)

İşdə başqa bir kitab, işdən sonra başqa bir kitab.

İşdə kitab oxusaydıq nə var idi ki :) Əslində internetə ayırdığım vaxtı kitab oxuya bilərəm. Amma forumsuz da mümkün deyil :)

Amma mənim rəisim elə edir, iki kitabı ayrılıqda oxuyur. Mənə əvvəl bir az ağlasığmaz gəlirdi, Çünki bir kitaba yapışdım qurtarmamış əl Çəkə bilmirəm.

Bay ze vey, "ümidlərin izi ilə" kitabının artıq 70 səhifəsini oxumuşam. Düşündüyümdən daha maraqlıdır. Roman MTN zabitinin Qarabağ əsirinin gündəliyini tapması və bununla da casusun izinə düşməsi ilə başlayır.

Опубликовано:

İşdə kitab oxusaydıq nə var idi ki :) Əslində internetə ayırdığım vaxtı kitab oxuya bilərəm. Amma forumsuz da mümkün deyil :)

Amma mənim rəisim elə edir, iki kitabı ayrılıqda oxuyur. Mənə əvvəl bir az ağlasığmaz gəlirdi, Çünki bir kitaba yapışdım qurtarmamış əl Çəkə bilmirəm.

Bay ze vey, "ümidlərin izi ilə" kitabının artıq 70 səhifəsini oxumuşam. Düşündüyümdən daha maraqlıdır. Roman MTN zabitinin Qarabağ əsirinin gündəliyini tapması və bununla da casusun izinə düşməsi ilə başlayır.

Sabir, birinci mən də fikirləşirdim ki, 2 və yaxud 3 kitab oxumaq mümkün olmaz.

Ancaq əslində Çox rahatdır.Birini oxuyursan başqa bir mövzuda, digər kitab isə başqa bir mövzuda olur.

Bir kitabdan bezdikdə digər kitabı oxuyursan, elə bilirsən ki, dincəlirsən.:)

Yanvar ayının axırından paralel olaraq 3 kitab oxudum, Şükür Olsun.

Ancaq Çox ağır idi.

Опубликовано:

Sabir, birinci mən də fikirləşirdim ki, 2 və yaxud 3 kitab oxumaq mümkün olmaz.

Ancaq əslində Çox rahatdır.Birini oxuyursan başqa bir mövzuda, digər kitab isə başqa bir mövzuda olur.

Bir kitabdan bezdikdə digər kitabı oxuyursan, elə bilirsən ki, dincəlirsən. :)

Yanvar ayının axırından paralel olaraq 3 kitab oxudum, Şükür Olsun.

Ancaq Çox ağır idi.

Bezsən hə, razıyam. Amma mənim kitaba olan vaxtım qurtarır. Bütün olan vaxtı ancaq birinə həsr edə bilirəm :(

Опубликовано:

Düz deyirsən qardaş.

Vaxt da çox vacibdir.Mənim işimlə əlaqədar olduğu üçün oxuyuram.:)

Bunu da işimin bir hissəsi hesab edirəm.:)

• 3 месяца спустя...
Опубликовано:

axrinci oxudugum kitab dedektiv: elxan elatli ELE KECMEZ YAGUAR

indi oxudugum əlisəfa azayev KECƏYARİ sui-qəsd

Опубликовано:

Axirinci oxudugum kitab 9ci sinifin Riyaziyyat kitabi olub, chox maragli bir sujeti var idi, hetda bash rollar herden deyishirdi.

Bu kitab choxlu pozitiv besledi. :)

Опубликовано:

Oxumuşam Paulo Coelho "Alchemist". Hamıya məsləhət görərdim!!!

Mence Koelyonun ishi-peshesi olmayib. Bir sade fikrin ustunde o boyda qeliz kitab yazarlar?

За последние два месяца прочел только одну книгу - Путешествие а центр земли Жюль Верна. Планировал уже целый год. Но времени мало. Хочу читать 12 стульев.

Опубликовано:

Mence Koelyonun ishi-peshesi olmayib. Bir sade fikrin ustunde o boyda qeliz kitab yazarlar?

Kİtabın qabaqları çox çətinliklə gedirdi.. Bəlkə dərslərim vardı deyə bəlkə tam hələ mövzunu dərk etməmişdim deyə..

Amma öz yolunu axtarıb, özünü nədəsə xoşbəxt görmək istəyənlər üçün ideal bir kitabdır.. Əvvəlini çətinliklə oxusam da, sonra yoluna düşdü :)

Опубликовано:

За последние два месяца прочел только одну книгу - Путешествие а центр земли Жюль Верна. Планировал уже целый год. Но времени мало. Хочу читать 12 стульев.

Mən "Путешествие к центру земли" filminə baxmışam :) Amma bilmirəm oxuduğunuz kitabın filmidir, ya ayrı bir filmdir...

Опубликовано:

Mən "Путешествие к центру земли" filminə baxmışam :) Amma bilmirəm oxuduğunuz kitabın filmidir, ya ayrı bir filmdir...

Brenden Freyzerin filmidir. Kitaba o eder de aidiyyati yoxdur.

Опубликовано:

последная книга прочитанная мной была книга Дена Брауна "Точка Обмана".

А щас читаю книгу Анхела Мересса "музыка любви". Книга очень интересна.

Про Paulo Coelho могу сказать что не все его книги захватывают дух. думаю еяо книг лучше читать 16-19 летним. Потому что его язык прост.

Опубликовано:

Brenden Freyzerin filmidir. Kitaba o eder de aidiyyati yoxdur.

Elədir :)

Про Paulo Coelho могу сказать что не все его книги захватывают дух. думаю еяо книг лучше читать 16-19 летним. Потому что его язык прост.

Düzdür, heç də bütün kitabları maraqlı deyil amma inanmıramki "Alchemist"i oxuyan 16 yaşlı uşaq ondan nəticə çıxarsın) Düzdür, uşaqdan uşağa da fərq var, amma bizim zəmanə uşaqları nəinki başa düşmək heç ilk səhifəsini oxuyub bitirməyə belə hövsələləri çatmaz..

Опубликовано:

Elədir :)

Düzdür, heç də bütün kitabları maraqlı deyil amma inanmıramki "Alchemist"i oxuyan 16 yaşlı uşaq ondan nəticə çıxarsın) Düzdür, uşaqdan uşağa da fərq var, amma bizim zəmanə uşaqları nəinki başa düşmək heç ilk səhifəsini oxuyub bitirməyə belə hövsələləri çatmaz..

Men hemin kitabi chixan kimi oxumushdum, teqriben 15-16 yashim olardi. Mene sadece, xosh nagil kimi gelmishdi. Yeni ele de boyuk elmi yuke malik deyil.

Опубликовано:

Men hemin kitabi chixan kimi oxumushdum, teqriben 15-16 yashim olardi. Mene sadece, xosh nagil kimi gelmishdi. Yeni ele de boyuk elmi yuke malik deyil.

Məncə, baxır kitabdan nə gözləyirsən.. Mən elə bir vaxtda oxumuşdumki, doğrudan da orda yazılanların əhəmiyyəti vardı mənim üçün..

Elə bilki sevgiyə inanmadığın zaman gözəl bir roman oxuyursan, çox mənasız gəlir sənə, amma sevdiyin zaman oxusan, o kitabın mənası tamam başqa olur sənə :)

Опубликовано:

Читайте "Победитель остается один". Интересная и тяжелая книга. Коэльо поменял стиль :)

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Baxmayaraqki, sırağagün 11 dənə yeni kitab aldım, amma yenə artıq bir dəfə oxuduğum Əli və Nino kitabını oxumağa başladım :)

Qurban Səidin bu kitabdakı üslubu ləzzət edir! :)

Опубликовано:

Автор kimdi?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...