Перейти к содержанию

Компьютерные игры

Эрес

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Не :( не будем оффтопить, :) просто скажу что хорошая игра есть по адресу : 93.184.232.68:27016 :)

Опубликовано:

вчера купил за 16 манат CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 игра классссссс....и NFS Shift тоже неплохая...особенно графика...правда у меня PS3 я щас зависаю на far cry2

Опубликовано:
вчера купил за 16 манат CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 игра классссссс....и NFS Shift тоже неплохая...особенно графика...правда у меня PS3 я щас зависаю на far cry2

Sorushmaq egib olmasin sen PS3-un diskini 16 manata hardan alirsan ele? De yerini men de gedim alim da! :huh:

Опубликовано:

Sorushmaq egib olmasin sen PS3-un diskini 16 manata hardan alirsan ele? De yerini men de gedim alim da! :huh:

[/quot

я не ПС№ диск взял за 16 еее а на персанальный пс тотже диск стоит 100 манат читайда...

я написал что купил диск за 16 манат а играю сейчас фар край на пс3!!!

Опубликовано: (изменено)

Guliyevich

İstəsən ebay-da doludu igra, alim senin uçun. Ozde ele de baha deyil.

İ mean PS3

Изменено пользователем Az-R
Опубликовано:
Guliyevich

İstəsən ebay-da doludu igra, alim senin uçun. Ozde ele de baha deyil.

İ mean PS3

Azer muellim e-baydan sifarish etsem chatirma pulu ele gelib burdan aldigim qiymete chixar! Men burda diskleri 45-60 manat arasi aliram NLT Telecom-dan!

Hal-Hazirda MIDNIGHT CLUB: LA oynayiram! Bir de STRANGEHOLD oyununu oynayiram! Amma ele de maraqli oyun deyil! Standart oyunlar siyahisina daxildir! Yeni ele duz gedirsen deli kimi ora bura tullanib qabagina chixani gulleliyirsen!

Опубликовано:

need for speed shift kimi. hansi oyunu meslehet gorursunuz ?? shifti yazdim.. acilmadi :) umumiyyetle vaxti maraqli kecirmek ucun janrindan asili olmayaraq . hansi oyunu meslehet gorursunuz ?

Опубликовано:

Vaxtini maraqli kechirmek isteyirsense KOSINKA oyna! :) Shift oynamamisham bilmirem! Vaxtin kechmesi uchun onlayn oyunlari meslehet gorerdim! Lineage 2 kimi !

Axir neche ildir ki, PC-de CS 1.6-dan bashqa oyun oynamiram! yalniz Play Station!

P.S. Bashi chixanlara sualim var! Men PS3-u Tv-ye HDMI cable vasitesile qoshmusham! Problem ondadir ki, men oyunu 1080P ( Ekranin olchusudur) ölchüsünde oynamaq isteyirem! Amma oyuna girende olchu deyishir! Oyunun telimatlarinda men dediyim razmer-de oynamaga icaze var! Bu neden ola biler? PS3-de problem var, yoxsa kabelde?

Onu da nezerinize chatdirim ki, men bilirem mexaniki olaraq olchunu nece deyishmek olar! Midnight Club: LA oynayanda yuxaridaki qeyd elediyim olchude oyunu oynayanda ekranda pomexler var idi! Olchunu kichildenden sonra her shey duzeldi!

Опубликовано:
Vaxtini maraqli kechirmek isteyirsense KOSINKA oyna! :) Shift oynamamisham bilmirem! Vaxtin kechmesi uchun onlayn oyunlari meslehet gorerdim! Lineage 2 kimi !

Axir neche ildir ki, PC-de CS 1.6-dan bashqa oyun oynamiram! yalniz Play Station!

P.S. Bashi chixanlara sualim var! Men PS3-u Tv-ye HDMI cable vasitesile qoshmusham! Problem ondadir ki, men oyunu 1080P ( Ekranin olchusudur) ölchüsünde oynamaq isteyirem! Amma oyuna girende olchu deyishir! Oyunun telimatlarinda men dediyim razmer-de oynamaga icaze var! Bu neden ola biler? PS3-de problem var, yoxsa kabelde?

Onu da nezerinize chatdirim ki, men bilirem mexaniki olaraq olchunu nece deyishmek olar! Midnight Club: LA oynayanda yuxaridaki qeyd elediyim olchude oyunu oynayanda ekranda pomexler var idi! Olchunu kichildenden sonra her shey duzeldi!

men maragli dedim)))) :) dial up-nan onlayn oyunlari oynayanda. elebil oyun seni oynayir)) ona gore istemirem. meselen call of duty.. belesi oyunlardan.. shift cox maragli geldi. heyif acilmadi.. dunen godfather 2-ni yazdim. heleki maraglidir)))

Моя новенькая шестерка :) Как говорит В-Зир Зло2106 :lol:

post-9204-1258731526_thumb.jpg

post-9204-1258731528_thumb.jpg

post-9204-1258731529_thumb.jpg

post-9204-1258731530_thumb.jpg

post-9204-1258731611_thumb.jpg

Изменено пользователем Ragim4ik
Опубликовано:

Ragim4ik откуда взал 06 если с нета то можеш мне сылку дать,а если диск то где купил?

С инета достал,но чесно говоря не помню,зайди в гугл и напиши "русские машины для GTA:San Anderes"и все там выйдут сайты по одному посмотри на первой странице там должно быть если не у далил то могу поставить рар версию

все нашел у себя не надо искать

вот))

1141334636_Lada_2106.rar

Изменено пользователем Ragim4ik
Опубликовано:

Bugun NLT Telecom-dan 3 oyun aldim! 2 disk alana 1 disk hediyye! Hem de NLT-de diskler bashqa maqazinlerdekinden ucuzdur! Disk-in biri 65 manatdir! Bashqa yerde ise 80-100 manat arasidir!

1. [Prototype]- yaxshi oyundur! Amma chox fantastikdir! Qanli anlar choxdur!! Qaqash istediyi adama chevrilir! Divarla gezir! Haminin anasinin gözünü yashli qoyur! :) Sheher Virusa ugrayir! Butun insanlar Mutasiya olaraq qorxulu varliqlara chevrilir!

ae529c0a99da.jpg

Trailer Video: PROTOTYPE

2. KILLZONE 2 - SUPER oyundur! Soz ola bilmez! Bilmirem bu oyun PC-de var ya yox, amma PS3 olanlari uchun meslehet gorurem!!

ca88ed423090.jpg

Trailer Video:

3. The WHEELMAN - 5 balliq sistemden 3 bal vererdim! Bash rolda VIN DIESEL-dir! Qaqash natura avtoshdur!

2a03f6d7da99.jpg

Trailer Video:

Maraqli Video: The WHEELMAN

Опубликовано:
Bashi chixanlara sualim var! Men PS3-u Tv-ye HDMI cable vasitesile qoshmusham! Problem ondadir ki, men oyunu 1080P ( Ekranin olchusudur) ölchüsünde oynamaq isteyirem! Amma oyuna girende olchu deyishir!

Сян телефизорун настройкасына ббах

Опубликовано:
Сян телефизорун настройкасына ббах

Mende televizor FULL HD-dir! oyunun arxasinda da 1080P-ye icaze var! Amma oyuna girende 720P-ye chevrilir! Halbu ki, nastroykadan 1080P-ye qoymusham!!

Опубликовано:
Телевизорун монитору вар? Люк вар?

Оффтопа гёря багышлайын.

Ade televizorun ustunde ele yazilib da! FULL HD 1080P! Eleleri var yalniz HD-dir! Yeni 720P-ni destekleyir yalniz!

Опубликовано:

Belkem FULL HD deyil, HD Ready-dir?

Ama PS-de de problem ola biler.

Sen bashga televizora tax yoxla.

Ama taxmazdan evvel indushkani tokdan chixart.

Belkem FULL HD deyil, HD Ready-dir?

Ama PS-de de problem ola biler.

Sen bashga televizora tax yoxla.

Ama taxmazdan evvel indushkani tokdan chixart.

Yox Full HD-dir! PS3 normal rejimde 1080P-de ishleyir! Razmer deyishen kimi ekranda yazilir!

Ele men de isteyirem bashqasinda yoxlayim! Mende shubheni HDMİ kabel yaradir! Mene demishdiler ki, o kabeller 45 manatadir Merkezi Univermaqda! Men ise NLT Telecomdan 20 manata almisham! Deyirem belke kitayski geydirmedir! Ona gore tam effekt vere bilmir!

Изменено пользователем GuliyevicH
Опубликовано:

Onlar hamısı kitayındı.

Sadəcə keyfiyyət söhbəti var.

Məndə bir dəfə MUM-nan aldım Scart kabel, o da xarab oldu tez....

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...