Перейти к содержанию

Civic Turbo

bakutuning

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Qaqa san indi bu mashini duzaltdirib qutarannan sora fikrin nedi? Rengini deishejeysen?

Опубликовано:
8 saniyede kecen civicler var amerkada :D

америкада 8 санийеде кечен жигули де вар. :)

Цивикин хазыр олсун - с32нан драг тешкил элийерик.

Опубликовано: (изменено)
Qaqa san indi bu mashini duzaltdirib qutarannan sora fikrin nedi? Rengini deishejeysen?

duzeldib qurtarmaq sohbeti yoxdu ele her zaman edilecek nese var:)bir ara satib baska sey yigmaq fikrine dusdum.24 teklif elediler nese serf elemedi :lol: rengini bundan artiq neyneyim B)

америкада 8 санийеде кечен жигули де вар. :lol:

Цивикин хазыр олсун - с32нан драг тешкил элийерик.

problem deyil :lol:

Изменено пользователем bakutuning
Oz renginin matini eliye bilerik;)
sen lap duzeltdin eee :) sora mat elemek ucun 2 min pul vermisem ? :) Изменено пользователем shypuk
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:

ateshleme sistemine el gezdirdim. msd external coil. distributor qapagi ve rotor+ ngk bkr8 iridium. qurasdirim ustune gorum ne gosterir:)

post-3939-1276257385_thumb.jpg

Опубликовано:
Hech ne basha dushmedim, amma shekilde zor gorsenir :lol:

cистема зажигания да. бабина, провода и электорный блок (вместо трамблёра)

Hech ne basha dushmedim, amma shekilde zor gorsenir :lol:

xarici bobindi butulkaya oxsayan:) o birilerde de shamlara geden kabellerdi daha qalindi. qurasdirim ustune seklini qoyaram:) benzini yaxsi yandirmaq ucundu. yaman qara tustu buraxirdi.

Опубликовано:

qurasdirdim ateshleme sistemini. duzu bu qeder ferg eleyeceyini hec gozlemirdim. alt devirler guclendi ve daha atak oldu.

post-3939-1276529040_thumb.jpg

Опубликовано:
qurasdirdim ateshleme sistemini. duzu bu qeder ferg eleyeceyini hec gozlemirdim. alt devirler guclendi ve daha atak oldu.

Qedesh sen tesadufen turklernen meslehetdewmirsen tuning barede? Nese butun terminler turkcedi ele bil. Chox chetin bawa duwulur :)

Опубликовано:
Qedesh sen tesadufen turklernen meslehetdewmirsen tuning barede? Nese butun terminler turkcedi ele bil. Chox chetin bawa duwulur :malades:

masingayirma uzre turkiyede oxumusam. ve tuningle elageli bilmediyim seyleride turk dostlarimdan meslehet aliram. ingilis turk azeri hamisi qarisib bir birine:(

Опубликовано:
hmm.. Belke menim mawin4un da bir wey kifirlewey? :malades:

d15y2 manual

sen ozuvu eziyyete salib fikirlesme mende fikir coxdu:) problem deyil. amma yaman pul aparan seydi.

Опубликовано:
sen ozuvu eziyyete salib fikirlesme mende fikir coxdu:) problem deyil. amma yaman pul aparan seydi.

Yooo men onsuz yungulvari bir wey isdiyerdim.. Meselen indi razqon hardasa 9,3-9,6 saniyedi, Vmax ise cemi bir defe 210 sixmiwam, 3 defe de 195zad.. mesel4un razqon 8 saniye, ,maksimalkani da ki 230-240 elemey4un texminen neqeder rasxod olar? Turbosuz emele geler?

Yooo men onsuz yungulvari bir wey isdiyerdim.. Meselen indi razqon hardasa 9,3-9,6 saniyedi, Vmax ise cemi bir defe 210 sixmiwam, 3 defe de 195zad.. mesel4un razqon 8 saniye, ,maksimalkani da ki 230-240 elemey4un texminen neqeder rasxod olar? Turbosuz emele geler?

sene deyim en ucuz variant ele turbodu. ne qeder pul qoya bilersen onu de ona gore bir sey fikirlesim.

Опубликовано:
sene deyim en ucuz variant ele turbodu. ne qeder pul qoya bilersen onu de ona gore bir sey fikirlesim.

Potolok 1000$ :malades: Qabag veduwiynen aram yoxdu ele de..

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Красавчик хороший репортаж, машина тоже куколка.

Новханы :unsure:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...