Перейти к содержанию

Civic Turbo

bakutuning

Рекомендуемые сообщения

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:
harada? nece?

polise muraciet etmisiz?

masini temire qoymusdum. dunen gece getdim goturdum fikir vermedim yorgun idim servisden cixmisdimki gorudm yoxdu yerinde tez ustaya zeng eledim. indi qalib bele odeyeceler. polise yox gerek gedim muraciet eleyim. xeyiri varkii?:zor:)

• 2 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

acura rsx turbo, civic turbo , nubira...

!

Внимание!

Уменьшил фотографии.

post-264-1262630086_thumb.jpg

post-264-1262630087_thumb.jpg

post-264-1262630089_thumb.jpg

Изменено пользователем shypuk
Опубликовано:
Nubira Sport Supercharged

big block supercharged:D:D

nubirada turbo var?

yox qardasim o masinin ezilmeyen yeri qalmayib qardasim saq olsun :gcray:) axirinci defe emelli vuruldu day yeni bufer almaq evezine s65 body kit basdiq ustune:))

• 1 месяц спустя...
Опубликовано: (изменено)

underdrive crank pulley. mecburiyyet qarsisinda bunuda deyisesi oldum :zor:

post-3939-1265558424_thumb.jpg

Изменено пользователем bakutuning
Опубликовано:

qaqam mawinin eladi saqliqnan sur...)) qaqam sene bir sual verim diyesen senin mawindan ela bawin 4ixir...

brat menimde mawinimda turbo var amma sonradan qoyulmadi...forsajsiz surende yani yerinden asda surende 0-220e kimi rahat qalxir...amma yerinden forsajnan qalxanda 0-160 kimi qalxir sonra tutulur...bawdayir nece deyerler plisos sesi 4ixarmaqa..diyesen turbodandi he o?hansi usdanin yanina aparmaq olar??offtopa gore baqiwlayin..

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...