Перейти к содержанию

Civic Turbo

bakutuning

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Hesen, o ne ustadi, Ismayil. Konkret hechne demir, meni loxlamag istiyir?) Men konkret ondan kollektoru istedim hech bir lazimi informasiya vermeyib. Deyir gel duzelderem).

hee onun xasiyyetidi deyirsen qiymet de. ele deyir gel duzeldim :huh: mene paslanmaz orta qazani 80 azn duzeltdi. pejo 206 ucun xrom susturucu sistemine 850 azn istedi :)sen calis hazir varsa zakaz ele. men civic ucun materialini aldim hamisini .180 azn tekce material.yaxsisi 500 usd den yuxaridi+ shipping . vaxt eleye bilmirem duzeltmeye.

bir sozle lezzet eledi :huh: beyaxdan ele bu movzunu oxuyuram :huh:

PS: yadimdan chixdi :huh: Saglignan ishledesen! Chox gozel yigilib! Sene sadece olaraq halaldi demek ureyimden geldi!

Bir sozle EFIR. :)

cox saq ol qardasim:) elimizden geldiyi qederiyle birseyler elemeye calisiriq:)

Опубликовано:
Brat bu suali belke de sene 100 defe veribler, ama mene cox maraqlidi 100km nece saniye yigir?

degig bir soz deye bilmirem bu hakda. dyno ya cixardacam onda her seyi gorecik :)esitdiyime gore bakida dyno var. amma fikir olsun deye deyim 0-200 11 sn olmalidi. bele masinlarda 0-100 o qederde onemli deyil cunki 100 e qeder tekerler yeri tutmur :nea: esas onemli olan 402 m ni nece sn kecmeyidi.

Опубликовано:

200 - 11sn?

0-100 ~5 saniyeye yigarsa, 200 sence 11e yigar? inanmiram :nea: let's make drag

Опубликовано:

я конечно уважаю сам автомобиль, но не остальные фантастические разговоры )

Опубликовано: (изменено)
200 - 11sn?

0-100 ~5 saniyeye yigarsa, 200 sence 11e yigar? inanmiram :nea: let's make drag

drag hansi masinla? nese marag olsun ee tekerleri yox elemeye deysin :) radiatorum axirda dile geldi gul acdi :) stock idi . racing radiator zakaz elemisem 1 hefteye geler. 1 ay sora draglara baslayariq:)

Изменено пользователем bakutuning
Опубликовано:
hansi hansi... lambardini ile :nea:

qardasim etap etap olsundaa:) bir az pul qazanmaq lazimdi :) birden bire lambo nu 6.3 u kecsem sora kim gelecek?:) 2.5 matordan baslayariq:)

youtube da baxsaniz gorersiz bu qaqasda 0.9 bardi gor nece gedir. 1.5 bar olacaq ozunuz fikirlesinde artiq:)

Опубликовано:

Да там рядом с ним еще зеленая какая то тачка стоит в обвесе, там каждый день они так стоят ян ба ян

Опубликовано:

1 dene sualim var, 2-3 hefte bundan qabaq Fosforno yashil rengde Civic (deyesen Civic idi) gormushdum, skorost deyishende turbo sesi zad... firranirdi sheherde o gun bir 4-5 defe gordum, amma nomresi zad yadimdan chixib, bes o kimdi? kiminse xeberi var?

Опубликовано:
1 dene sualim var, 2-3 hefte bundan qabaq Fosforno yashil rengde Civic (deyesen Civic idi) gormushdum, skorost deyishende turbo sesi zad... firranirdi sheherde o gun bir 4-5 defe gordum, amma nomresi zad yadimdan chixib, bes o kimdi? kiminse xeberi var?

Rustemin masindi acura rsx s type di. 2003 model 2.0 i vtec matordu. stock 200 hp di + turbo . amerkadan hazir getirdi onu amma melum mesele bura gelen kimi beyni pozuldu mator dagildi. matoru yigdik 1500 km sora karobka dagildi. hondata beyin var 1000cc injetkor forget shatun wiseco piston ve baska bir cox sey. onu da ejdaha eleyecik. amma rustem meni kece BILMEYECEN qardasim :nea: masinin rengi qara idi gelende lezzet elemedi kavasaki ninja green vurduk. 1 aya oda duzelir .

TEK REGIBIMIZ AZERBAYCAN HAVA QUVVELERI

Dunen Pasyolkada gordum,buferleri yox idi.Avtoservisin qabaginda durmuwdu.
he qardasim acurada ordadi 2 ejdaha bir yerde yatir:) radiatorum partdayib ona gore yatir orda.
Опубликовано:

Viedo rolikdeki kimi gedirse eger sende, yeri var!

Onda, sen rahat S65 AMG-nin bashina askirarsan ki?!

[/quote

he trasda bir az qabaga buraxirsan sora arxadan gelib kecirsen :nea: bele cox elemisem defelerce yolda saxlayiblarki qardasim ne matorudu bu bele :nea:

Опубликовано:
Brat, mashin duzelende mene xeber ele de, isteyirem ona yaxindan baxim, eger etiraz etmirsense.

problem deyil:)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...