Farid Опубликовано: 25 июля 2009 Опубликовано: 25 июля 2009 harda chekdiler? cerime meyd.chixartmamisan beyem? Цитата
bakutuning Опубликовано: 25 июля 2009 Автор Опубликовано: 25 июля 2009 harda chekdiler? cerime meyd.chixartmamisan beyem? aha dunen cixartdim sumgayitda cekdiler axsam xeberlerde gostereckler:) Цитата
bakutuning Опубликовано: 28 июля 2009 Автор Опубликовано: 28 июля 2009 senedlerimi hazirlayib mehkmeye tegdim eden polis siddetli tohmet aldi:) sumgayitlilar yaxsi taniyir QOSHQARI men agzimi acmadim bele oldu gor shuvenlik salsaydim neler olardi ) Цитата
ELF Опубликовано: 28 июля 2009 Опубликовано: 28 июля 2009 Qardash ozum olum sene halaldi Xeberlerin vidozunu yazmamisan? Bizim polisle de buynuzlashmaq olarmish Цитата
Mao Опубликовано: 28 июля 2009 Опубликовано: 28 июля 2009 yaxshi ustan var? custom turbo intake manifold duzeltmek lazimdir, argon svarkaynan. suallarin olsa pm-e yaz), cavabini da ora yaza bilersen Цитата
bakutuning Опубликовано: 29 июля 2009 Автор Опубликовано: 29 июля 2009 Qardash ozum olum sene halaldi Xeberlerin vidozunu yazmamisan? Bizim polisle de buynuzlashmaq olarmish video nu tv den alib qoyacam youtube. yaxshi ustan var? custom turbo intake manifold duzeltmek lazimdir, argon svarkaynan. suallarin olsa pm-e yaz), cavabini da ora yaza bilersen problem deyil qardasim her cur avadanligim var. sen mene etrafli melumat ver:) Цитата
bakutuning Опубликовано: 30 июля 2009 Автор Опубликовано: 30 июля 2009 xezer tv nin hazirladigi rolik:) Цитата
ELF Опубликовано: 30 июля 2009 Опубликовано: 30 июля 2009 xezer tv nin hazirladigi rolik:)Tam rolik yoxdur? Hansı saytlarda bu barədə xəbərlər var? Цитата
bakutuning Опубликовано: 30 июля 2009 Автор Опубликовано: 30 июля 2009 Tam rolik yoxdur? Hansı saytlarda bu barədə xəbərlər var?heleki hec bir saytda bu hakda xeber yoxdu.sadece xezerxeberin saytinda var. reportajida qoyacam bu gune youtube uploude elesin. Цитата
Wa1do Опубликовано: 4 августа 2009 Опубликовано: 4 августа 2009 (изменено) Qluwakin sesi azalsin deye Silencer-le qluwitel qoy.Mence en yaxwi yol odur. Изменено 4 августа 2009 пользователем Avtomaniya Цитата
bakutuning Опубликовано: 10 августа 2009 Автор Опубликовано: 10 августа 2009 Qluwakin sesi azalsin deye Silencer-le qluwitel qoy.Mence en yaxwi yol odur. orta qazan qoyacam bakida tapa bilmedim turkiyeden gelecek azalmalidi ses olmasa silencer yoxlayaram. Цитата
bakutuning Опубликовано: 20 августа 2009 Автор Опубликовано: 20 августа 2009 Mashinla ora nece chatdin?plz bunlari oz blogunda (avtomobile aid movzu) yaz, chox maraglidi masinla gelmedim teyyare ile geldim. yol hakda melumat aldim usaklardan cox rahat imis yol. oz masinimla gelecem 1 ay sora amma bir problem varki naxcivana her masini buraxmirlar:))) bunlar indi masinin vid fasonuna baxib meni geri qaytarmasinlar:)) yol cox ela imis 7 saata bakidan naxcivana catmaq olur. menim ucun 2. problem benzin problemidi. buranin benzini cox pisdi irandan fulldepoyla gelib geri qayitmaga benzin saxlamaq lazimdi:) yada bagajda elave qabda 40 litir zad goturmeliyem naxcivani gelib gormeye deyer.seherin ozu baki qeder gozeldi amma bakidan daha seligeli ve daha temizdi Цитата
Орханчег Опубликовано: 20 августа 2009 Опубликовано: 20 августа 2009 xezer tv nin hazirladigi rolik:) жесть, я на телефон лучше сниму, место гламурное выбрали машина секси) Цитата
bakutuning Опубликовано: 20 августа 2009 Автор Опубликовано: 20 августа 2009 Орханчег ozun cox yaxsi bilirsenki ne qeder yaxsi fotograf olsanda masin cekmek tamam baska seydi:) bunlarin isletdiyi cameranin qiymeti 45000 eurodu yerdeki sumgayitin her yeri bele gozeldi Цитата
Орханчег Опубликовано: 20 августа 2009 Опубликовано: 20 августа 2009 Орханчег ozun cox yaxsi bilirsenki ne qeder yaxsi fotograf olsanda masin cekmek tamam baska seydi:) bunlarin isletdiyi cameranin qiymeti 45000 eurodu yerdeki sumgayitin her yeri bele gozeldi Цитата
Mao Опубликовано: 1 сентября 2009 Опубликовано: 1 сентября 2009 Hesen, o ne ustadi, Ismayil. Konkret hechne demir, meni loxlamag istiyir?) Men konkret ondan kollektoru istedim hech bir lazimi informasiya vermeyib. Deyir gel duzelderem). Цитата
West Опубликовано: 11 сентября 2009 Опубликовано: 11 сентября 2009 (изменено) bir sozle lezzet eledi beyaxdan ele bu movzunu oxuyuram PS: yadimdan chixdi Saglignan ishledesen! Chox gozel yigilib! Sene sadece olaraq halaldi demek ureyimden geldi! Bir sozle EFIR. Изменено 11 сентября 2009 пользователем west_575 Цитата
hajiyev Опубликовано: 14 сентября 2009 Опубликовано: 14 сентября 2009 сотворил , крассава! в Баку вижу в первый раз саглигнан!!! Цитата
Premier Hazard Опубликовано: 20 сентября 2009 Опубликовано: 20 сентября 2009 дейирам ахы... гормушдум бу машыны Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.