Перейти к содержанию

Куплю: задние пружины на Hyundai Azera

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Hammiya salam,mene 2 dene dal prujinlar lazimdir hyundai ucun,hazir kesilmiwleride olar kesmey ucun isteyirem,kimda varsa yada bilirsa kim satir heber edin zehmet olmasa.

Tell: 055 3244506

Опубликовано:
capayevda hara yaxinlawim Orxan?

IST petroldan svetafori duz kechirsen orda shinomontaj var onu kechenden sonra goreceksenkuchenin axrinda yazilib hyundai, nissan ve s. gorum nomresin tapsam yazaram bura.

Опубликовано: (изменено)

От Киа Соренто 2010 есть комплект пружин, могу продать недорого. Пробег 9000 км

Изменено пользователем ferodo01
Опубликовано:
От Киа Соренто 2010 есть комплект пружин, могу продать недорого. Пробег 9000 км

brat o geder menim mawinma?

808 purjinlerini satirki?

yox taniwdi deyir azikin yanindadi newriyatda prujinler get gotur sal altina bezende verersan,deyir cox kesilib surmey olmur

Опубликовано:

cox sag ol gagaw ezyat cekmisan,burda mene kia ceratonun prujinlarni teklif edirler bilmirem menim mawinma geder o yoxsa yox,onu maraglanag isteyirem

Опубликовано:
cox sag ol gagaw ezyat cekmisan,burda mene kia ceratonun prujinlarni teklif edirler bilmirem menim mawinma geder o yoxsa yox,onu maraglanag isteyirem

Yox ne eziyyeti xoshdu. Qaqa o prujinar deyasan ceratonun yox sorentonundu. Sorentoda jipdi onun prujinin kessen hedinnen artiq jestki olacaq mence.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...