Популярный пост Cumshud Опубликовано: 21 июля 2013 Популярный пост Опубликовано: 21 июля 2013 (изменено) Salamlar bu forumda yeniyem, bu mawin uje 1 il olacaq aldigim, mawin start stop deyil acarnandi, yaddas paketi yoxdu. Bezi deyisiklikler elemisdim, arxani kesmisdim 1.5 sora tezeden zavod vidine saldim, yollara yaramadi bele masinin uzerinde elediyim deyisikliy diskleri qaraltmisam, arxa faralara vinil cekhdirmisem, sadece ksenon catmir mashinda onuda bilmirem hansi ustaya qoshdurum harda eletdirim ki geleceyine bir problem olmasin cunki ksenon barede cox esidiremki qisa qapanma zad olur ona gore sozun achiqi qorxuram Fikirlerinizi gozleyirem Изменено 21 июля 2013 пользователем Cumshud 18 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 Sagliqnan qardash. Mashin chox gozel gorsenir. 1 Цитата
Cumshud Опубликовано: 21 июля 2013 Автор Опубликовано: 21 июля 2013 Sagliqnan qardash. Mashin chox gozel gorsenir. Saol qaqash Цитата
AngryDriver Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 Foruma xosh geldin Saglignan!Yaxshi mashindi) Mashin tanish gelir... Shekilleri deyesen fb-da var + "Safura" ?)))) Цитата
Cumshud Опубликовано: 21 июля 2013 Автор Опубликовано: 21 июля 2013 Foruma xosh geldin Saglignan!Yaxshi mashindi) Mashin tanish gelir... Shekilleri deyesen fb-da var + "Safura" ?)))) Xosh gunun olsun, he qaqash elediki var ) 1 Цитата
AvtozavR Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 Foruma Xosh gelmisen. Mashininda da ki Tebrikler. Xeirli olsun ve xeyirli ishlere suresen. 1 Цитата
Hesen Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 xeyirli olsun. arxa asagi olan sekillere sohbet yoxdu. ela ) 1 Цитата
Cumshud Опубликовано: 21 июля 2013 Автор Опубликовано: 21 июля 2013 Foruma Xosh gelmisen. Mashininda da ki Tebrikler. Xeirli olsun ve xeyirli ishlere suresen.cox saol qaqash...xeyirli olsun. arxa asagi olan sekillere sohbet yoxdu. ela )Minnetdaram qaqash, hee tezeliyce qaldirmisham arxani boyukkisi keshmishdi.. Цитата
Гараев Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 Xeyirli olsun!ksenon barede "Qişda marojna lazimdi sənə???" Цитата
Cumshud Опубликовано: 21 июля 2013 Автор Опубликовано: 21 июля 2013 Xeyirli olsun!ksenon barede "Qişda marojna lazimdi sənə???"qaqaw tekce duman faralarinin yerine ksenon isteyirem..ele daha qewey gorsenir.. Цитата
Driver502 Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Foruma xosh geldin!Xeyirli olsun!Wadliqlara sur!Gozel mawindir onun hem bunnan gabag olan modeli de pis deyil idi.Maraqlidir, yuxarida yazdigun opsiyalar barede start stop yoxdur ve yaddash paketi yoxdur,butun Azeralar bele geliller?Cunku Grandeurda o opsiyalar olur sehf elemiremse,bir az maraqli geldi ona gore sorushdum. Цитата
FRHD Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Xeyirli Olsun,InshAllah.Heqiqeten gozel mashindir.Qesheng gorunushu var.Muherrik nedir? Цитата
Tofiq Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Saglignan! Forumada xosh gelibsen! Probeqi ne qederdi? Muherriki necedi? Ps - disklerin rengi gozeldir - "Heyat Recens" Цитата
Мири Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 qaqa saligla xeyir islerde suresen,sekil cekdiyin yerler hele bil ki yeni guneslidi,yoxsa sefem? Цитата
Isik Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Xeyirli olsun,mubarekdi.Ksenon qurashdirmag istesen deyerem sene yaxshi ustavar.seligeli gorur,dunenleri ele sonataya qurashdirdig 1 Цитата
Cumshud Опубликовано: 22 июля 2013 Автор Опубликовано: 22 июля 2013 Foruma xosh geldin! Xeyirli olsun!Wadliqlara sur! Gozel mawindir onun hem bunnan gabag olan modeli de pis deyil idi.Maraqlidir, yuxarida yazdigun opsiyalar barede start stop yoxdur ve yaddash paketi yoxdur,butun Azeralar bele geliller?Cunku Grandeurda o opsiyalar olur sehf elemiremse,bir az maraqli geldi ona gore sorushdum. cox sagol qaqa...xosh gunun olsun..qaqa grandeurlar full olur...herwey olur..ama azeralarda elesi var full olur elesi var yox..bezilerinde yaddaw paketi start stop olmur bezilerinde ise daha dogrusu coxunda olur...ferqli ferqli olur azeralarda... qaqa saligla xeyir islerde suresen,sekil cekdiyin yerler hele bil ki yeni guneslidi,yoxsa sefem? minnetdaram qaqa..he yeni gunewlidi ) Saglignan! Forumada xosh gelibsen! Probeqi ne qederdi? Muherriki necedi? Ps - disklerin rengi gozeldir - "Heyat Recens" xosh gunun olsun qaqa..saol..2.4 muherrik..23000 probeq..biraz telesdim gerey 3.0 goturerdim Xeyirli olsun cox saol qaqash... Xeyirli Olsun,InshAllah. Heqiqeten gozel mashindir.Qesheng gorunushu var. Muherrik nedir? saol qaqa minnetdaram...muherrik 2.4 Xeyirli olsun,mubarekdi.Ksenon qurashdirmag istesen deyerem sene yaxshi ustavar.seligeli gorur,dunenleri ele sonataya qurashdirdig cox saol qaqa...hardadi ? imkan varsa etrafli yazardin... 1 Цитата
Isik Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Usta ozi capaevde ishliyir,oz boksu var.istesen nomresini vererem sene Цитата
Турал Опубликовано: 22 июля 2013 Опубликовано: 22 июля 2013 Эти красные винилы на фарах, никакие удобства вам не доставляют?Лично я путаю их с противотуманками, когда кто то подает назад 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.