Перейти к содержанию

Всё о YPX

Турал

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

axwamiviz xeyir olsun, bugun 3mkr kruqunnan yuxari qalxanda gordum 1dene ag 07 arxaya verir qai ise sixib bunu qabagina gelir . elebildim qai qovur yazig 07ni, mende 07 ke4en kimi, biraz yana verdimki qai iliwsin ke4e bilmesin sora baxib ne gorsem yaxwidi? uje 07nin i4inde 1dene qai oturub, qaqawda yaninda  mawini aparir, bubirsi qai mene deyir yolu kesme yol ver :) sehv elemiremse ypx 532. kstati reyd davam edir ehtiyatdi olun . 

Опубликовано:
Heyder Eliyev pr.de radar hardadi azpetrolun yaninda.??

her gun 3-4defe kecirem ordan ama men gormemisem.. 

Sheherden uzu koroglu metrosuna gelende piyada kechidi varha yer ustu onu kechendne sora Azpetrol varha sagda ele Azpetroldan cixish yolu varha orda qoyublar yerden karopka radarlardan.

Опубликовано:
Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?)

eger CPA mawini varsa yaninda saxlamax lazimdi 4unki iwverenniy eliyiller qabaxda saxlatdirillar, 

Bu gun Nerimanovda sora Genclikde kalan YPX-ler var idi ne meseledi?

ypx-ya hem gebul olannar var hemde reyde gore dariwiblar weherin canina, daha dogrusu qanuni ruwvet yigmaga :)

Опубликовано:

Men gormemishem Tek polis olanda yaninda cpa ya ppx olsun.. Ona gorede he4 vaxt saxlamiram)

Narimanovda remene reyd idi)

Опубликовано:
Men gormemishem Tek polis olanda yaninda cpa ya ppx olsun.. Ona gorede he4 vaxt saxlamiram)

Narimanovda remene reyd idi)

2hefte bunnan qabax meni elmlerden tiblisiye gedende saxladi baxdim CPA mawinida yanlarinda, dediki reyddi, soruwdum CPA bes nie dedi dava dalaw yada saxlamiyanda qovur, 

Опубликовано:

dava dalash niya salirlarki ? hech bir dovlet memuru ile dava elemek duz deil, ve axira getdikde yenede sehv olan dava salan olur)

Опубликовано:
Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?)

Eger heqiqeten qaydani pozmushamsa saxlayiram, eger hecbir gunahim yoxdursa yox

Опубликовано:

ypx tek olanda hec vaxt saxlamiram menasiz weydi ))) o defe evin yaninda ist petrolun yaninda hemiwe dururlar mawinsiz,men hyundai-nan idim prava nivada idi el eledi saxlamadim sohbet elemek axot yoxdu surdum ) i hele oldu ki niivani goturub ayri yere getmeli oldum gene yaninnan kecdim signal verdim indi her meni gorende salam verir )))

Опубликовано:
dava dalash niya salirlarki ? hech bir dovlet memuru ile dava elemek duz deil, ve axira getdikde yenede sehv olan dava salan olur)

adeten reyd olanda spor zad olur, adi reyde baxanda tvde gorursen kimse tutawir yp-nen , mawini yp aparir, qaqawida cp :)

Опубликовано:

Bezi hallarda hele olurki   yavni  gelib ilishir  bashime  gelib yungul vari  avariya elemishtim  telesirdim  gunah ikimizde  idi  gagashnan razilashtig hemin moment ppx  yaxinlashdi gagashnan gorushtu ve sorushtu ne   meseledi  demeli onlar bir birini  taniyirdilar.onnan sonra  ppx  gayidib mene  deyirki  senedlerivi ver  sualima niye  o  cavab verdi indi ypx  gelecek  arashtiracag men ona gayidib  dedim onda ypx  gelsin men  onlara senedi  tegdim ederem  maraglisi o di ki senedi mennen istiir amma o  masini vurulan gagashdan hecne istemir ozude  yola  salir onu.  men gozdedim 10-15 degige  ve  telestiyime gore  cixib gedmek istiyende  gordumki  dushub dalimca  neise deyinir  axirdada gayidib mene  deyirki  sen ged gor  senin bashiva ne oyun aciram, hemin o momentde men uje esebleshdim .PS sozumu nee getiriirem  heckim istemez dava dalash salmaga amma  ele bil moment yaranir  mecbur  olursan  sporlashmaga

Опубликовано:
axwamiviz xeyir olsun, bugun 3mkr kruqunnan yuxari qalxanda gordum 1dene ag 07 arxaya verir qai ise sixib bunu qabagina gelir . elebildim qai qovur yazig 07ni, mende 07 ke4en kimi, biraz yana verdimki qai iliwsin ke4e bilmesin sora baxib ne gorsem yaxwidi? uje 07nin i4inde 1dene qai oturub, qaqawda yaninda  mawini aparir, bubirsi qai mene deyir yolu kesme yol ver :) sehv elemiremse ypx 532. kstati reyd davam edir ehtiyatdi olun . 

o 532 var ha,cox "gozel" insanlardi.Sag olsunlar,bir defede meni aparib wtrafnoya,konkret wtrafnoya iwdiyir o qayi.

Опубликовано:
o 532 var ha,cox "gozel" insanlardi.Sag olsunlar,bir defede meni aparib wtrafnoya,konkret wtrafnoya iwdiyir o qayi.

he ozde agbaw kiwidi  bic sifeti var ogrewin ) evel 4oxsu taniyar yp539  3krugundaki wtrafnoyun komandiri rewad, ewitdiyime gore vurublar yaman, atiblar hansisa quru yere :) 

Опубликовано:

10YP530 оставил автомобиль во втором ряду, потом освободился первый, а он всё стоял и стоял, мешая движению других автомобилей, занимая проезжую часть.

post-1-0-93689000-1369183882_thumb.jpg post-1-0-83521000-1369183888_thumb.jpg

Опубликовано: (изменено)

texniki baxiwin muddeti ne vaxtacandir???(vaz avtomobili ucun)...

Изменено пользователем RaUf Uf Uf

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...