Перейти к содержанию

SUZUKI Apache RTR-180

elmar677

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Sagligna suresen Allah qorusun xetadan beladan. Bizim bezi "opitli'suruculermizden".Menim fikrimce chox tehlukelidi Az-da moto surmeyden chunki kim hardan gelir surur guzguden istifade eden chox azdi.Motorun hecmi nedi? 0-100e ne qederdi? Benzin ishletmeyi bes?

Опубликовано:
 Sagligna suresen Allah qorusun xetadan beladan. Bizim bezi "opitli'suruculermizden".Menim fikrimce chox tehlukelidi Az-da moto surmeyden chunki kim hardan gelir surur guzguden istifade eden chox azdi.Motorun hecmi nedi? 0-100e ne qederdi? Benzin ishletmeyi bes?

Salam Orxan.tam raziyam sizle.ALLAH sizle bahem hamimizi dirnaq arasi suruculerden qorusun.Bakida ne piyadalar ne de suruculer helelik uyqunlashmayiblar yollarda bayka.kimse qefil yola chixir kimsede qefil guzguye baxmadan sukani firladir.bele bir hadise ile uzleshdim Sahil metrosunu n yaxinliqinda.qosha xettin uzeri ile idare edirem bayki.tixacdir her iki yolda.qefil menim yolumda olan yeke cip qosha xette chixmaq istedi ve az qalmishdi yol qezasi olsun.siqnal verende yeziq diksindi,bashin pencereden chixardib dedi:uyda sen hardan geldin chixdin? :blink:

baykin hecmi 180

maksimum sureti 190-dir

benzin 100km 3 litr

Опубликовано:

Saglignan qardash, qashangdi. Allah xetadan beladan qorusun. Yeni shekillerin qoy, gunorta vaxti..

Опубликовано:
Saglignan qardash, qashangdi. Allah xetadan beladan qorusun. Yeni shekillerin qoy, gunorta vaxti..

choxsaqol Qardash.amin,hamimiz xeta beladan uzaq olaq.Azerbaycanda deyilem yoxsa mutleq ishiqli vaxti sheklin chekib gondererdim.amma chalisharam sizin uchun eksklyuziv olaraq nese tapim ;)

Опубликовано: (изменено)

Saglignan!

Allah xetadan beladan qorusun InshAllah!

Изменено пользователем Гараев

Saglignan!

Ehtiyyatli ol!

Bunun kayfi yaydadi)) 

Изменено пользователем Tofiq
Elmar saglignan! :)

Choxdandir yena yoxsan.

Tekerleri ozun yazmisan, ya bela ag yazili teker olur?

Salam Javid.vaxt olmurdu nete gelim amma sizler daima xatirimde idiniz

tekerleri ozum yazmamisham,nakleykadir,hazir almisham.mini tyununqdir.amma fikrim var bele paloskalar atdirim,mence chox  gozel gorunur

post-5859-0-51759100-1357238727_thumb.jp

Изменено пользователем elmar677
Опубликовано:
Salam Javid.vaxt olmurdu nete gelim amma sizler daima xatirimde idiniz

tekerleri ozum yazmamisham,nakleykadir,hazir almisham.mini tyununqdir.amma fikrim var bele paloskalar atdirim,mence chox  gozel gorunur

Choxsagol !

Men poloskalara "Ha" deyirem :)

Опубликовано:
Saglignan!

Allah xetadan beladan qorusun InshAllah!

choxsaqol Qardashim.duan qebul olsun :)

Choxsagol !

Men poloskalara "Ha" deyirem :)

He deyen diller var olsun! :zor:

Saglignan!

Ehtiyyatli ol!

Bunun kayfi yaydadi)) 

choxsaqol Qardashim.bash uste ehtiyatli olaram.qishin da oz kayfi var.hetta men birdefe bayki buzun ustunde de uzun mesafeye surmushem,duzdu bu bayk olmayib,bashqasi idi,bu bala hele qish gormeyib,neinki qish hesh yaqishda bele surulmeyib.tecili hava limanindan bilett almali idim.her yer buz,taksi yox.hech oz mashinimi chixarda bilmedim.baykin tekerlerinin havasini buraxdim,yavash-yacash surub hedefe chatdim.bax bele bayk menim elimden tutub.yadimdadir ki yolda bir neqliyyat bele yox idi,ancaq men yavash  suretle ximir-ximir gedirdim

Опубликовано:
Hech 07di de yagish/qar uzu gormemishdi :)

MASHAALLAH gozel yaddashin var.goz deymesin ;) 07 yaqishda surenden sonra it peshimanchiliqi chekirdim.baxmayaraq ki balaca suretle idare edirdim amma matorxanada bulashirdi men de deli olurdum,chunki matorxanani zubnoy shotka ile yuyurdum.her yeri batirdi.amma C Class bax bu esl amshindir.yaqish zad herremir,rengide metalik.chirkde bilinmir :D

Опубликовано:
Bele chixri sen hech bu motonuda surmeyesen yagishda))))

temamile duz buyurursan Orxan.maksimum chiskin havada surmushem

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...