Перейти к содержанию

Hyundai Grandeur 10 FJ 007

Elvin207

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

f1ad0da7df33.jpgHyundai Grandeurlarda  Guzgu cox sade olur , men bele bir miror almaq isdeyirem demeli bu hem guzgudu hemdeki bulutuzu  arxa kamerasi var mp3 , SD kart yeri ve bir cox ozelliyleri var  ,mende manitor olmadigi ucun bunu almaq isdeyirem ne meslehet gorerdiniz?

Изменено пользователем Elvin207
Опубликовано:
f1ad0da7df33.jpgHyundai Grandeurlarda  Guzgu cox sade olur , men bele bir miror almaq isdeyirem demeli bu hem guzgudu hemdeki bulutuzu  arxa kamerasi var mp3 , SD kart yeri ve bir cox ozelliyleri var  ,mende manitor olmadigi ucun bunu almaq isdeyirem ne meslehet gorerdiniz?

Zavod monitor goyen yaxshisi kamera, bluetooth ve s. hamisi ondada var.

Опубликовано:
Zavod monitor goyen yaxshisi kamera, bluetooth ve s. hamisi ondada var.

capayeve dusdum maraqlandim zavod manitor ucun dediler zavod manitoru olmur ancaq dubaydan gelen cin istehsali olanmanitorlar gelir Grandeure bundan elave 2-3 yerdende sorusdum meslehet gormediler dedilerki   yaxsi olmayacaq mende bele bir guzu ile maralqandim 

Опубликовано:
capayeve dusdum maraqlandim zavod manitor ucun dediler zavod manitoru olmur ancaq dubaydan gelen cin istehsali olanmanitorlar gelir Grandeure bundan elave 2-3 yerdende sorusdum meslehet gormediler dedilerki   yaxsi olmayacaq mende bele bir guzu ile maralqandim 

Zakaza getizdirmek olar. Chapayevdakilarin ozlerinin ele bilirsen bashi chixir.

Опубликовано:
Zakaza getizdirmek olar. Chapayevdakilarin ozlerinin ele bilirsen bashi chixir.

MEHLEDE MASINI ARXAYA VERINCE COX CETINDI HEM BUNUN ARXA PATPRESI YASTI IZIN OLDUGUNDAN DUSUB BAXIRAM ARXASINA BIRAZ CETINDI MENE KAMERA LAZIMDI , YENI bu guzguden almaga deyer sence ?

Опубликовано: (изменено)
MEHLEDE MASINI ARXAYA VERINCE COX CETINDI HEM BUNUN ARXA PATPRESI YASTI IZIN OLDUGUNDAN DUSUB BAXIRAM ARXASINA BIRAZ CETINDI MENE KAMERA LAZIMDI , YENI bu guzguden almaga deyer sence ?

Dostumda pradoda bele guzgu durmushdu her defe mashina oturanda ciildiyirdi axirda bezdi chixardi zadov monitor goydi. Togruldaki monitor pisdi? 

Изменено пользователем AVTOMANYAK
Опубликовано:
Dostumda pradoda bele guzgu durmushdu her defe mashina oturanda ciildiyirdi axirda bezdi chixardi zadov monitor goydi. Togruldaki monitor pisdi? 

Onunustunde gelen manitor da hec orginal deyil Royal Firmasinin  monitoru olmalidi mence

Опубликовано:
Biraz bahadi amma mence deyer. :)

prosto ozderi deyillerki  ses sistemine qarantiya vermirik yeni ola bilerki arxa ses sistemi islemesin , birdeki bir soz deyim mende olan ses sistemi vara indiki  mendeki olan effekt Togruldaki olan effektden  gujdudubunu mahni qoyandada  hiss etmek olur 

Опубликовано:
prosto ozderi deyillerki  ses sistemine qarantiya vermirik yeni ola bilerki arxa ses sistemi islemesin , birdeki bir soz deyim mende olan ses sistemi vara indiki  mendeki olan effekt Togruldaki olan effektden  gujdudubunu mahni qoyandada  hiss etmek olur 

Forumda Pio Dede var onnan sorush mence o bir shey fikirleshe biler. Yenede meslehet senindir.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...