VIP062 Опубликовано: 6 августа 2012 Опубликовано: 6 августа 2012 (изменено) 2.3 motor 130 a.g. maksimum suret 200 ili 2004 slkantara eliyim istirem, shiti deyishdirmek istirem 2008 in 31inlerinin shitini qoymaq istirem yerine idman filtri qoymaq ve s bele fikirler var fikirler coxdu esas puldu o da ki yavash yavash duzeler.... ushaqlar sizin sherhlerini ve fikirlerinizi gozleyirem sagolun... gece de pis gorsenmir Изменено 7 августа 2012 пользователем Ricco Не соответствие правилам 8 Цитата
qarabala815 Опубликовано: 10 августа 2012 Опубликовано: 10 августа 2012 saqliqnan sur , meslehete qalsa , yenede meslehet ozuvundu , amma ki mesel4un men damdaki "banan" -i 4xardardim , baqajdaki antenalari 4xardardim , brizgovikleri 4xardardim , arxa stoplari sen teze 31-lerin stoplarin qoymusan , olari 4xardib rodnoy stoplarin qoyardim ,ve hemen zavodskoy sropda ag yerleri tundlewdirerdim , ve sozsuz mawini obwiy salardim biraz awagi Цитата
Elxan849 Опубликовано: 10 августа 2012 Опубликовано: 10 августа 2012 xeyirli olsun nece maslndl mende almaq isdeyirem deyirler yoracaq seni tez tez xarab olur duzdu. Цитата
VIP062 Опубликовано: 16 сентября 2012 Автор Опубликовано: 16 сентября 2012 (изменено) xosh gelmishik) qarshilayin qaz 31105 2004 cu il muherrik 2.3 cc 130 h.p. mashin haqda ne demek olar genishdi (7 nefer yerleshib)))) yumshagdi benzin serfiyyati normaldi idare etmesi lezzet eliyir) getmeyi ela idi bir balaca karopkasinda problem var onu da sabah helle edecem mashinla bagli yashi fikirlerim var xirda - xirda heyata kecirirem... mashin haqda irad ve tekliflerinizi gozleyirem ... Изменено 16 сентября 2012 пользователем VIP062 6 Цитата
West Опубликовано: 16 сентября 2012 Опубликовано: 16 сентября 2012 ! Внимание!+2 балла за повторное создание темы.Темы объеденил. 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 17 сентября 2012 Автор Опубликовано: 17 сентября 2012 saqliqnan sur , meslehete qalsa , yenede meslehet ozuvundu , amma ki mesel4un men damdaki "banan" -i 4xardardim , baqajdaki antenalari 4xardardim , brizgovikleri 4xardardim , arxa stoplari sen teze 31-lerin stoplarin qoymusan , olari 4xardib rodnoy stoplarin qoyardim ,ve hemen zavodskoy sropda ag yerleri tundlewdirerdim , ve sozsuz mawini obwiy salardim biraz awagicox saol brat.. brizqovikleri cixartmamisham cunki orda toz torpax yigilacaq ve curume gedecey yavash yavashxeyirli olsun nece maslndl mende almaq isdeyirem deyirler yoracaq seni tez tez xarab olur duzdu.saol brat.. 31 alsan tezelerden al cunki kohne ne bilirsene nece baxib teze al xercin boli meni az cixsin.. xerc aparmagina da qalanda baxir surmeyine capsan mashini onda 2 gunnen bir ustada olacaq be3le normal sursen rahat yaxshi mashindi men raziyam trasda yellenenden sonra da catan olmur))saglignan!saol bratSaglignan...cox saol=)saglignan!cox saol brat ! Внимание!+2 балла за повторное создание темы.Темы объеденил. povtor diyende ki, evvel yatardim kimse bagladi men de tezesin yaratdim evvelkinin icinde oldu turkun meseli eger xaish elesem evvelkini silib bunu saxlamag olar?Xeyirli Olsun, İnşAllah!Amin cox sagolСаглыгнан !cox sagol=) Цитата
Elxan849 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 seher ici 100 km bezin ne qeder yandlrlr sende ? Цитата
VIP062 Опубликовано: 17 сентября 2012 Автор Опубликовано: 17 сентября 2012 seher ici 100 km bezin ne qeder yandlrlr sende ?bax onu deqiq bilmirem. Yalniz onu bilirem ki, bazar gunu vurmusham 20 manatlig strelka hele terpenmiyib))bir ara 22 l ishledirdi vozduxamerin deyishdirdim 65 manatadi ondan sonra evvelki kimi ishledir Цитата
Elxan849 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 (изменено) nece vaxdl sendedi masln ? vozduxamerin niye deyisdin bezinin isletmeyine onun ne tesiri var ? Изменено 17 сентября 2012 пользователем Elxan849 Цитата
nexus1090 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Salam əziz dostlar.Maşının mübarək olsun!Elxan, vozduxomerin yanacaq sərfiyyatına böyük təsiri var. Vozduxomer düz işləməyəndə yanacaq sərfiyyatı artır.Amma onu da deyim ki, sənin maşınında vozduxomer salamat idi, narahat olma. 2 Цитата
Elxan849 Опубликовано: 17 сентября 2012 Опубликовано: 17 сентября 2012 Salam əziz dostlar.Maşının mübarək olsun!Elxan, vozduxomerin yanacaq sərfiyyatına böyük təsiri var. Vozduxomer düz işləməyəndə yanacaq sərfiyyatı artır.Amma onu da deyim ki, sənin maşınında vozduxomer salamat idi, narahat olma.Nerman cox saqol melumata gore. Цитата
VIP062 Опубликовано: 17 сентября 2012 Автор Опубликовано: 17 сентября 2012 nece vaxdl sendedi masln ? vozduxamerin niye deyisdin bezinin isletmeyine onun ne tesiri var ?Nermanin sozerine qoshuluram =)Salam əziz dostlar.Maşının mübarək olsun!Elxan, vozduxomerin yanacaq sərfiyyatına böyük təsiri var. Vozduxomer düz işləməyəndə yanacaq sərfiyyatı artır.Amma onu da deyim ki, sənin maşınında vozduxomer salamat idi, narahat olma.cox sagol qardash=) Цитата
VIP062 Опубликовано: 6 октября 2012 Автор Опубликовано: 6 октября 2012 mashin ustadadi cashka feredosun deyishirem motorun podushkalari da cirilibmish 1-2ye cetin kecirdi duzelenden sonra qoz kimi olacaq=) Цитата
Elxan849 Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 mashin ustadadi cashka feredosun deyishirem motorun podushkalari da cirilibmish 1-2ye cetin kecirdi duzelenden sonra qoz kimi olacaq=)1 den 2 ye cetin kecmeyi bunlarda xesdelikdi 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 6 октября 2012 Автор Опубликовано: 6 октября 2012 usta deyir ki, oborot verme qabag naklatkani da deyishmishem naklatka birez yiyilene kimi oborot vermiyecem Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.