Перейти к содержанию

GAZ31105 – 10CS062

VIP062

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

2.3 motor

130 a.g.

maksimum suret 200

ili 2004

slkantara eliyim istirem, shiti deyishdirmek istirem 2008 in 31inlerinin shitini qoymaq istirem yerine idman filtri qoymaq ve s bele fikirler var fikirler coxdu esas puldu o da ki yavash yavash duzeler.... ushaqlar sizin sherhlerini ve fikirlerinizi gozleyirem sagolun...

f0ebb85ef203.jpg

8db131ae563f.jpg

gece de pis gorsenmir ;)

257357085c33.jpg

Изменено пользователем Ricco
Не соответствие правилам
Опубликовано:

saqliqnan sur , meslehete qalsa , yenede meslehet ozuvundu , amma ki mesel4un men damdaki "banan" -i 4xardardim , baqajdaki antenalari 4xardardim , brizgovikleri 4xardardim , arxa stoplari sen teze 31-lerin stoplarin qoymusan , olari 4xardib rodnoy stoplarin qoyardim ,ve hemen zavodskoy sropda ag yerleri tundlewdirerdim , ve sozsuz mawini obwiy salardim biraz awagi

• 1 месяц спустя...

xosh gelmishik) qarshilayin

798f52bea22f.jpg

qaz 31105

2004 cu il

muherrik 2.3 cc 130 h.p.

mashin haqda ne demek olar

genishdi (7 nefer yerleshib))))

yumshagdi

benzin serfiyyati normaldi

idare etmesi lezzet eliyir)

getmeyi ela idi bir balaca karopkasinda problem var onu da sabah helle edecem

mashinla bagli yashi fikirlerim var xirda - xirda heyata kecirirem...

mashin haqda irad ve tekliflerinizi gozleyirem ...

76c48dde9f96.jpgb075fdbb28f8.jpgb3740a460c95.jpg

15e216d8e20f.jpge1b0c5af08f9.jpged7b6c3a0fad.jpg

Изменено пользователем VIP062
Опубликовано:

saqliqnan sur , meslehete qalsa , yenede meslehet ozuvundu , amma ki mesel4un men damdaki "banan" -i 4xardardim , baqajdaki antenalari 4xardardim , brizgovikleri 4xardardim , arxa stoplari sen teze 31-lerin stoplarin qoymusan , olari 4xardib rodnoy stoplarin qoyardim ,ve hemen zavodskoy sropda ag yerleri tundlewdirerdim , ve sozsuz mawini obwiy salardim biraz awagi

cox saol brat.. brizqovikleri cixartmamisham cunki orda toz torpax yigilacaq ve curume gedecey yavash yavash

xeyirli olsun nece maslndl mende almaq isdeyirem deyirler yoracaq seni tez tez xarab olur duzdu.

saol brat.. 31 alsan tezelerden al cunki kohne ne bilirsene nece baxib teze al xercin boli meni az cixsin.. xerc aparmagina da qalanda baxir surmeyine capsan mashini onda 2 gunnen bir ustada olacaq be3le normal sursen rahat yaxshi mashindi men raziyam trasda yellenenden sonra da catan olmur))

saglignan!

saol brat

Saglignan...

cox saol=)

saglignan!

cox saol brat

!
Внимание!

+2 балла за повторное создание темы.

Темы объеденил.

povtor diyende ki, evvel yatardim kimse bagladi men de tezesin yaratdim evvelkinin icinde oldu turkun meseli eger xaish elesem evvelkini silib bunu saxlamag olar?

Xeyirli Olsun, İnşAllah!

Amin cox sagol

Саглыгнан !

cox sagol=)

Опубликовано:

seher ici 100 km bezin ne qeder yandlrlr sende ?

bax onu deqiq bilmirem. Yalniz onu bilirem ki, bazar gunu vurmusham 20 manatlig strelka hele terpenmiyib))

bir ara 22 l ishledirdi vozduxamerin deyishdirdim 65 manatadi ondan sonra evvelki kimi ishledir

nece vaxdl sendedi masln ? vozduxamerin  niye deyisdin bezinin isletmeyine onun ne tesiri var ?

Изменено пользователем Elxan849
Опубликовано:

Salam əziz dostlar.

Maşının mübarək olsun!

Elxan, vozduxomerin yanacaq sərfiyyatına böyük təsiri var. Vozduxomer düz işləməyəndə yanacaq sərfiyyatı artır.

Amma onu da deyim ki, sənin maşınında vozduxomer salamat idi, narahat olma.

Опубликовано:

Salam əziz dostlar.

Maşının mübarək olsun!

Elxan, vozduxomerin yanacaq sərfiyyatına böyük təsiri var. Vozduxomer düz işləməyəndə yanacaq sərfiyyatı artır.

Nerman cox saqol melumata gore.

Опубликовано:

nece vaxdl sendedi masln ? vozduxamerin niye deyisdin bezinin isletmeyine onun ne tesiri var ?

Nermanin sozerine qoshuluram =)

Salam əziz dostlar.

Maşının mübarək olsun!

cox sagol qardash=)

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

mashin ustadadi cashka feredosun deyishirem motorun podushkalari da cirilibmish 1-2ye cetin kecirdi duzelenden sonra qoz kimi olacaq=)

Опубликовано:

mashin ustadadi cashka feredosun deyishirem motorun podushkalari da cirilibmish 1-2ye cetin kecirdi duzelenden sonra qoz kimi olacaq=)

1 den 2 ye cetin kecmeyi bunlarda xesdelikdi

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...